Ilyen az, amikor a zenészek összerúgják a portVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Ilyen az, amikor a zenészek összerúgják a port
Forrás: RTL Klub, 2016/04/16 20:15

Ilyen az, amikor a zenészek összerúgják a portRock és rapháborúk, ahol a legnagyobb barátokból pokolba kívánt ellenségek lettek. Zenészek és művészek, akik több évnyi közös munka és siker után szóba sem álltak egymással. De mikor és miért jön el a békülés ideje, ha a múlt vitáktól volt hangos?
Rock és rapháborúk, ahol a legnagyobb barátokból pokolba kívánt ellenségek lettek. Zenészek és művészek, akik több évnyi közös munka és siker után szóba sem álltak egymással. De mikor és miért jön el a békülés ideje, ha a múlt vitáktól volt hangos?  Évekkel ezelőtt még elképzelhetetlen volt, hogy a Guns N' Roses két ikonja Axl Rose és Slash egy színpadon álljon.  Április 1-jén viszont a Los Angeles-i rock legendák nem tréfáltak és abban a párszáz fős klubban tartották első visszatérő bulijukat, ahol három évtizeddel korábban a karrierjük indult.
 

 



De elég rögös út vezetett a béküléshez. 1996-ban Slash és a többi zenész is kilépett a bandából az Axl Rose-al való összeférhetetlenségre hivatkozva. Évekig hallani sem akartak a vörös rőzsés énekesről sőt, még az interjúkban is megtiltották, hogy a Guns N’ Rosesról kérdezzék őket.
 

 


Az önpusztító életmód és a hirtelen jött világméretű siker több rock ’n roll nagyágyú működését is felborította. A glam rock atyaúristen Mötley Crüe-ben az énekes és a dobos is cserélődött és a korábban egy lakásbanélt tagok, hamar vadidegenként kezelték egymást. A két lábon járó droglaborként elhíresült Ozzy Osbourne-t pedig saját bandája a Black Sabbath rúgta ki 1979-ben és hivatalosan csak 2011-ben egyesültek újra.

A Bonanza Banzai két tagja Ákos és Hauber Zsolt barátsága is a hirtelen jött siker miatt szakadt meg. Az egyik legnépszerűbb popzenekar tagjai a feloszlás után 20 évig nem beszéltek egymással.


A teljes adást visszanézhetik az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930