Magyar bűvészek a világ legjobbjai közöttVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Magyar bűvészek a világ legjobbjai között
Forrás: RTL Klub, 2016/04/09 20:15

Magyar bűvészek a világ legjobbjai közöttA szemfényvesztés nagymesterei (Holtz Gábor, Soma, Badár Tamás, Galambos Fecó) nemrég egy teljes hétvégén órákon keresztül próbálták elvarázsolni a közönséget elég jelentős sikerrel. Mutatványaikat látván, talán mégis léteznek csodák. Ezért nem meglepő, hogy a magyar bűvészek a világ legjobbjai között vannak.
Távolról nézve játéknak és szórakozásnak tűnhet a bűvészek élete, pedig korántsem az. Kőkemény munka, ahol pontos forgatókönyvet kell követni, mivel minden egyes poén percre pontosan van kiszámolva.
 


 



A bűvészet talán legismertebb magyar képviselője, a "figyeljék a kezemet, mert csalok" atyja Gács Rezső, ismertebb nevén Rodolfó volt. Trükkjei közül az ujjelvágás, a zsilett-evés, a fakír trükk valamint a mindenféle személyes tárgy ellopása, majd többszöri visszaadása mára már legendává vált.

Azóta egyre nehezebb elkápráztatni a közönséget, de a rengeteg gyakorlásnak megvan a gyümölcse. 
 


 


 

Holtz Gábor az emberek gondolataiba férkőzik be.
 


 



Soma nemrég zsebelte be a legeredetibb mágus díját.
 


 



Badár Tamás (a Hungary's Got Talent zsűrijének különdíjasa) interaktív mutatványaival hódít.
 


 



Míg Galambos Fecó ma már az úgynevezett restaurant magic-kel is fellép éttermekben.
 


 



Az illúzió egyik nemzetközi mesterei Igor és Anna szintén világbajnok, a dobozba zárt, majd karddal átszúrt nő az egyik fő attrakciójuk.
 
A bűvész a sok-sok beszéddel, látványos kézmozgással a mutatvány szempontjából lényeges pontokról tereli el a figyelmet, ezért van az, hogy szinte lehetetlen leleplezni őket. De miért is vetemednének a nézők ilyesmire?

A teljes adást visszanézhetik az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930