Indul a Hagyjál főzni! Bemutatjuk a szereplőket!Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Indul a Hagyjál főzni! Bemutatjuk a szereplőket!
Forrás: RTL Klub, 2016/04/04 18:45

Indul a Hagyjál főzni! Bemutatjuk a szereplőket!Ma este indul a főzőműsor, ahol nemcsak a családi recept gyors elkészítéséhez kell tökéletes összhangnak lennie anya és gyermeke között, de az sem árt, ha a közös főzőcskézést némi humorral is megspékelik.
A legbátrabb viszont kétségkívül a Konyhafőnökből megismert Vajda Pierre, aki nem biztos, hogy tudta mit vállalt, mikor zsűrizésre adta a fejét, ugyanis ha a versenyzők nem gazdálkodnak jól az idejükkel, akkor bizony nyers, félig átsült vagy akár égetett hús is kerülhet a tányérjára.
 

 



Ismerkedjünk meg a Hagyjál főzni című gasztro reality néhány főszereplőjével közelebbről is. Edit és 19 éves lánya, Rebeka nem átlagos páros. Erről a lány tetoválásai, piercingje és kék haja is árulkodik. Anyukája pedig urnaszobrokat készít. Az sem egy mindennapi foglalkozás...
 


 



És most ismerjük meg a Popovics családot: Polettet és édesanyját, aki éppen hokizni kíséri el a lányát. Na de mi a helyzet a főzéssel? Van olyan jó abban is, mint a jégkorongban?
 


 



És vajon mennyire hallgat anyukájára? Az Esze család versenyzői Kati - aki a rendőrségen dolgozik- és fia Tamás, aki rezidens orvosként. Ők már a kameránk előtt is megmérettetnek:lecsót főznek. Tamás életében először egyedül rántottát készített magának, és kisgyerekként sokat sürgött forgott a konyhában. Szerinte azért lesznek ők jó páros, mert velük mindig történik valami.

Ne feledjék, 20.30-kor Hagyjál főzni az RTL II-n!

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930