Danika elhatározta, hogy meggyógyítja nagyijátVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Danika elhatározta, hogy meggyógyítja nagyiját
Forrás: RTL Klub, 2016/02/11 20:15

Danika elhatározta, hogy meggyógyítja nagyijátDanika apját nem ismeri, anyja elhagyta, az őt nevelő Juci mama pedig agyvérzést kapott. A kisfiú fejébe vette, hogy meggyógyítja nagyiját. Órákat foglalkozik vele, beszélni tanítja akárcsak egy logopédus, eteti, és labdázik vele, mint egy gyógytornász. Ő a férfi a családban, de a felhőtlen gyerekkort ki adja vissza neki?
„Szerethető vagyok, képes vagyok rá!” - egy hétéves kisfiú jelmondata. Egy olyan kisfiúé, aki valószínűleg már most többet élt, mint a legtöbb ember egy egész élet alatt. Danika nem ismeri az édesapját, édesanyja is korán elhagyta. Ezután a biztos pont Juci mama maradt, akit egy napon váratlanul agyvérzés kényszerített ágyba.



Már csak nagynénjére, Melindára számíthat. Ő viseli gondját a beteg nagymamának, közben pedig becsülettel neveli a kisfiút, aki már őt tekinti az édesanyjának. A család havonta 85 ezer forintból gazdálkodik, mégis igyekeznek a lehető legtöbbet megadni a kitűnő tanuló kisfiúnak. Danika rendkívül érett, odaadó és türelmes. Fejébe vette, hogy talpra állítja, és megtanítja újra beszélni 51 éves nagymamáját.



Melinda minden vágya egy gyerekszoba, hiszen a 7 éves kisfiú még mindig két nagymamájával osztozik egy helységen. Danika vágyhatna több játékra, szép ruhákra, meleg vízre, vagy akár mellékhelyiségre a házban. Ehhez képest karácsonykor kisautóit dobozba tette, és elküldte azoknak, akiknek még ez sincs.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930