Varnus Xavér Berlinben talált új otthonraVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Varnus Xavér Berlinben talált új otthonra
Forrás: RTL Klub, 2016/02/11 20:15

Varnus Xavér Berlinben talált új otthonraNem ő az egyetlen művész, aki arra a döntésre jutott, hogy más országban szeretné kamatoztatni tehetségét. Varnus Xavér bejelentése nagy visszhangot váltott ki. Az orgonaművész Berlinben keresett és talált új otthon magának. Úgy tervezi, hogy rendszeresen hazalátogat idős szülihez, döntéséért sokan támadták.
Varnus Xavér miután eladta budapesti lakását, székhelyét Berlin elit negyedébe, Charlottenburgba tette át. Új berlini lakásának berendezése puritánnak tűnik, különösen, a Varnus család Balaton felvidéki villájához képest. De Xavért még így is felpezsdíti a berlini élet, amit kulturális sokszínűség és az emberek nyitottsága jellemez.



Eleinte azért neki is szoknia kellett az új életet, először csak egy hetet aztán 10-12 napot töltött Németországban. Úgy érzi, a szellemi tőke tömegesen vándorol ki Magyarországról, külföldi hangversenyein megfigyelte, hogy az első teltházat mindenütt a helyben élő magyarok töltik meg. Egyre gyakrabban fordult elő, hogy koncertjeinek tiszteletdíját nem fizették ki itthon. Mára összesen nagyjából ötvenmillió forinttal tartoznak neki különböző szervező cégek. Berlinbe költözésének híre hatalmas indulatokat váltott ki az interneten, sokan bíztatták, de sokan támadták is elhatározását. Minden véleményt elolvasott, barátait pedig megnyugtatta, hogy fog még koncertezni Magyarországon.



Tele van tervekkel, a közelmúltban leszerződött egy német menedzsmenttel, így 2017-től harminc nagykoncertet ad Németország és Hollandia történelmi orgonáin. Addig is itt, a berlini dómban gyakorol, amelyben 3 éve játszott legutóbb, teltház előtt.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031