Joshi Bharat Hosszú Katinkával úszott életében előszörVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Joshi Bharat Hosszú Katinkával úszott életében először
Forrás: TV2 videók, 2014/11/24 16:49

Joshi Bharat Hosszú Katinkával úszott életében előszörA riport vágatlan verzióját - számos más exkluzív felvétel mellett - megtalálod az Aktív Extra vágatlan csatornánkban.
Joshi szárazföldi lénynek tartja magát. A műsorvezető Indiában született, gyerekként nem látta szükségét annak, hogy megtanuljon úszni. Aztán látta a Titanic című filmet, ekkor érezte először, hogy nem ártana megtanulnia úszni. Katinka személyében a legjobb tanárt kapta. A világbajnok úszónő néhány lábtempó és karcsapás után felismerte, hogy született tehetséggel van dolga, bár a műsorvezetőnek a helyes levegővétellel még gondjai vannak. Joshi úszásbeli hiányosságaira akkor derült fény, amikor egy évvel ezelőtt Katinkával készített interjút. Katinka ekkor ajánlotta fel, hogy megtanítja úszni Joshit. Pár hete aztán a Fem3 Caféban újra előjött a téma, így nem volt menekvés a műsorvezető számára. A Fem3 Café múlt pénteki adásában Kasza Tibi közvetítette az úszóedzést. A világbajnok úszónő elárulta, nem csak Joshinak volt különleges ez az alkalom, hiszen ő sem tanított még senkit úszásra.
Nézd meg az Aktív videóját!
A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.
Korhatár: 12 évAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930