Tarsoly ArnoldVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Tarsoly Arnold
Forrás: TV2 videók, 2014/11/24 15:03

Tarsoly ArnoldSzületési dátum: 1990 március 27
Csillagjegy: kos
Eredeti foglalkozás: színész, énekes, pincér, ügyvezető
Magasság: 170 cm
Szemszín, eredeti hajszín: barna szem, barna haj
Hobbi: Utazás, sport, gasztronómia, tudományos kiállítások, tánc, barista tevékenykedés, fotó-és film készítés irányú programok
Kedvenc szín: szürke,fekete, fehér, piros,kék
Kedvenc étel, ital: Más-és más ízvilágú ételek, termékek rabja vagyok, így nehéz megnevezni csak egyet közülük.
Kedvenc dal: A hangulatomnak megfelelő dalokat, zenéket hallgatom. Akár akusztikus, akár elektronikus zene - mindegyiket úgy szeretem amilyen, és épp azért amilyen érzést ad.
Kedvenc előadó: Nagyon sok előadó, énekes inspirál, nem tudom azt mondani hogy George Bensont jobban-kevésbé szeretném, mint pl. David Guettat. Különböző stílus -és műfaj, pont így tökéletesek, amilyenek.
Kedvenc könyv: Amik a mai napig a legnagyobb hatással vannak rám, azok az ókori görög drámák , mivel szinte kivétel nélkül a sors, valamint az ösztön megváltoztathatatlan irányítását mutatja be, amivel küzdünk, de sose győzünk felettük, nem tudjuk kikerülni őket.
Kedvenc zenei műfaj: Pop, pop-rock, rock, jazz, r&b, soul, beat, funky.
Kedvenc film, kedvenc színész: Úúúúúú.... szerintem ezt nem kezdem el sorolni, mert nem férne ki a lista!
Példaképed: Rengeteg olyan ember van rám hatással, akik a semmiből jöttek fel, akikből később híres tudósok, művészek váltak, akik az emberiség javát szolgálták, valamint az emberi jogokért küzdő mártírok lettek végül. Hittek valamiben, sosem adták fel, volt erejük végigcsinálni, akárhogy is végződött. Ez az erő és kitartás, ami példaértékű számomra.
Kedvenc állat: Ló, kutya, macska.
Kedvenc viselet: Az, hogy mit hordok, az attól függ, hogy hova megyek és az milyen típusú eseményre. Többször viselek a színeimnek megfelelő hétköznapi darabokat. A divatban a Roberto Cavalli és Just Cavalli stílus van tetszésemre.
Mottód: Új nap, új lehetőségek!
Miért szavazz rám? Csak akkor szavazz, ha úgy érzed hogy tetszik a produkcióm, illetve, ha megfog valami bennem.
Életed legjobb pillanata:  Összefutni a Föld másik részén, a világ egyik legnagyobb városában az egyik ismerősömmel teljesen véletlenül.
Amire a legbüszkébb vagy:  Arra, hogy nemcsak éneklek, de a dalaim nagy részét magam írom, illetve, hogy másoknak is írok.
Életed legmeghatározóbb pillanata: Amikor megírtam első angol dalomat.
Életed legrosszabb pillanata: ...talán az volt, amikor nem kerültem be a SzFE-re a 3. rostán.
Életcélod: Élni egy élményekben gazdag életet, úgy, hogy mindig azt csinálhatom amit szeretek.
Életed legcikibb pillanata: ...volt, kb 10 évvel ezelőtt, amikor rajta ragadtam egy tanulmányi utazás során az Anglia és Franciaország között járó kompon.
Ha lehetne egy kívánságod, ami teljesül: Egyértelműen az lenne, hogy ne legyenek betegségek sehol a világon, és az emberek egy élhető színvonalon élhessenek. (Ez egy kívánságnak számít, csak összetett)
Korhatár: 12 évAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930