Bumm!: Oszvald Marika megállíthatatlan voltVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Bumm!: Oszvald Marika megállíthatatlan volt
Forrás: TV2 videók, 2014/11/12 21:01

Bumm!: Oszvald Marika megállíthatatlan voltA szerdai Bumm! játékra az ˝Operett sztárjai˝ érkeztek, Oszvald Marika, Janza Kata, Szabó P. Szilveszter és Kerényi Miklós Máté. Tibi Katát választotta első játékosnak. Az első bombát könnyedén hatástalanította, ám a másodiknál már a jó drótot sikerült elvágnia, így Kata zöld porfelhőbe került.
Claudia Marikát hívta a harmadik bombához. Marika vágott és vágott és ezt olyan ügyesen tette, hogy a harmadik, a negyedik, az ötödik, sőt a hatodik bomba sem tudott kifogni rajta. A hetedik szerkezetnél sikerült elsőre a jó drótot elvágnia, így Marika menetelése véget ért. A szuperbomba hatástalanítása és a maradék négy millió forint megszerzése a csütörtök esti folytatásban következhet.
 
Nézd meg a Bumm! videóját!
A műsorról: Robbannak a bombák, ez a Bumm!, amely a különböző vetélkedők szellemi próbatételeit ötvözi az akciófilmek feszültségével, izgalmával és a videojátékok szórakoztató erejével. A műsorban, amelynek házigazdái Liptai Claudia és Kasza Tibi, négy fős csapatoknak kell kvíz-kérdések megválaszolásával nyolc bombát hatástalanítaniuk, természetesen szigorúan időre. A civil játékosok mellett ismert emberekből álló csapatok is versenyeznek a főnyereményért, amely 8 millió forint lesz.
Műsorvezetők: Liptai Claudia és Kasza Tibor
Korhatár: 12 évAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930