Családi Titkok: Mérgező hétköznapok - 3. részVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Családi Titkok: Mérgező hétköznapok - 3. rész
Forrás: TV2 videók, 2014/11/04 21:55

Családi Titkok: Mérgező hétköznapok - 3. részA frissnyugdíjas Rebeka egyedül él. Egyetlen gyermeke, Aladár menő üzletember, szinte mindig úton van, így alig jut ideje az anyjára, aki különféle képzelt betegségekkel próbálja felhívni magára fia figyelmét. Rebeka váratlanul úgy dönt, eltartási szerződést köt egy nehéz helyzetben lévő, fiatal házaspárral: haláláig gondozzák, cserébe pedig Jenőé és Szilviáé lesz a lakása. A kezdeti szép napok után azonban a házaspár és Rebeka viszonya váratlanul rossz irányt vesz: az idős asszony ugyanis attól tart, a fiatalok el akarják tenni őt láb alól...
Nézd meg a Családi Titkok videóját!
A TV2 sajátgyártású napi doku-reality-je, a Családi titkok. A műsor a bemutatott eseteken keresztül komoly társadalmi problémákra irányítja rá a figyelmet. A TV2 betekintést enged a legmegrázóbb Családi titkokba. Az amatőr szereplőkkel forgatott doku-reality nap mint nap olyan témákat dolgoz fel, amelyek napjainkban is létező társadalmi problémára hívja fel a figyelmet. Embert próbáló helyzetek, idegtépő konfliktusok, eldönthetetlen kérdések hétköznapi csatákban, ahol a harcmezőn a családtagok kerülnek egymással szembe. Győzhet-e a mindenható szeretet akkor, amikor ellenfele a hazugság, a hűtlenség vagy a pénzsóvárság? Meddig titkolható egy szerelem, egy betegség vagy éppen egy gyermek létezése? Üthet-e az apa, hazudhat-e az anya, lophat-e a gyerek, ha ezzel a családot védi? Súlyos kérdések, amelyekre talán nincs is tökéletesen elfogadható válasz.
Korhatár: 12 évAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031