Bumm! - Az utolsó cserkész is ˝felrobbant˝Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Bumm! - Az utolsó cserkész is ˝felrobbant˝
Forrás: TV2 videók, 2014/11/03 21:15

Bumm! - Az utolsó cserkész is ˝felrobbant˝Bálint folytathatta a játékot nyolc millió forintért a negyedik bombával. Rosszat vágott, így elúszott két millió forint. Az egyik cserkészlány, Anna lépett a drótok elé. A hatástalanítás nem sikerült, ezért újabb két millió úszott el. Következhetett Zsuzsi, aki remekül megoldotta a hatodik kihívást, ám a hetedik bombánál hibázott, így erősen sárgára festette magát. Az ˝utolsó cserkész˝ - Ádám, állt szembe a szuperbombával a maradék két millióért. Ám az utolsó drót őt is megtréfálta, így a cserkészek csapata pénz nélkül távozott.
A stúdióba érkezett az ˝édes négyes˝ csapata. A különleges szépségkirálynők közül Viki kezdte a vagdosást. Jóra gondolt, majd rosszat vágott, így már ˝csak˝ hat millióért játszhatnak kedden a királynők.
Nézd meg a Bumm! videóját!
A műsorról: Robbannak a bombák, ez a Bumm!, amely a különböző vetélkedők szellemi próbatételeit ötvözi az akciófilmek feszültségével, izgalmával és a videojátékok szórakoztató erejével. A műsorban, amelynek házigazdái Liptai Claudia és Kasza Tibi, négy fős csapatoknak kell kvíz-kérdések megválaszolásával nyolc bombát hatástalanítaniuk, természetesen szigorúan időre. A civil játékosok mellett ismert emberekből álló csapatok is versenyeznek a főnyereményért, amely 8 millió forint lesz.
Műsorvezetők: Liptai Claudia és Kasza Tibor
Korhatár: 12 évAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930