Kandász Andit Katus ugráltatja, Kovács Lázár megetetiVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Kandász Andit Katus ugráltatja, Kovács Lázár megeteti
Forrás: TV2 videók, 2014/10/10 14:25

Kandász Andit Katus ugráltatja, Kovács Lázár megetetiKandász Andrea, az Utazás Nagykövetének témái a szombati Kalandjáratban:
 
- Kenukaland Tündérbirodalomban gokartversennyel Hévízen - Kandász Andi a Hévíz-patak gőzölgő vizén kenuzik egészen a Kis-Balatonig, majd egy alsópáhoki hotelben gokartversenybe száll, mielőtt falra mászik, ahogy a többi turistaszülő is. No nem az idegességtől, hanem a sportvágytól. Tippek az őszi szünetre Hévizen!
- Csodapanoráma jacuzzi és Kovács Lázár gyógylevese - Kandász Andi bejutott egy éppen átadás előtt álló fürdő vadonatúj wellnessrészlegébe, ahol a főváros legforróbb vizű medencéje is megtalálható. Ali pasa egykori legkedvesebb fürdőjét a török építészeti elemek idézik. Az étteremben Kovács Lázár séf megeteti Kandász Andit gyógyforrások vizéből készült levesekkel, majd koktélt szürcsölnek a tető-jacuzziból, amely sokak szerint is a világ legszebb panorámájú medencéje.
- Retro rali szinkronmasszázzsal és hűsítő szaunagolyókkal Bükfürdőn - Kandász Andi beleveti magát a huszonöt évesnél idősebb autócsodák ügyességi versenyébe, amely magyarországi főhadiszállása Bükfürdőn van, a fürdőzők nagy örömére. Minikocsi tizenhárom lóerővel és Ferrari háromszázhatvan lóerővel. Ki lesz a nyertes? A Kalandjáratból ez is kiderül. Aztán Kandász Andi két masszőr keze alá fekszik, egyszerre. A szinkron masszázstól úgy ellazul, hogy a magyar fürdővilág egyik legszebb szaunaországába lép, ahol az őszi vitaminfeltöltő szeánszon japán legyezővel, jégzuhannyal és hógolyóval hűsítik Bükfürdőn.
- Kandász Andi egészségkalandjai Katus Attilával Zalakaroson - Katus Attila, Zalakaros egészségnagykövete tanácsokat osztogat a fürdővendégeknek, majd jól átmozgatja őket a vízben. Mire jó az iszappakolás? Mit tegyünk, ha a sok egérhasználattól begyullad a csuklónk? Miért hívja Katus Attila hosszútávfutásnak az életet és miért fontos a folyamatos mozgás? A Kalandjárat kideríti Zalakaroson.
Galéria
Gyere velünk, mert utazni jó!
Korhatár: korhatárra tekintet nélkülAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930