Kandász Andi női gyógykommandója bevetésenVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Kandász Andi női gyógykommandója bevetésen
Forrás: TV2 videók, 2014/10/03 14:10

Kandász Andi női gyógykommandója bevetésenKandász Andrea, az Utazás Nagykövetének témái a szombati Kalandjáratban:
- Legenda a turulról - Kandász Andi megmutatja Közép-Európa legnagyobb madarát, aztán elcsodálkozik a Szeleta ősember-barlang hatalmas méretein. Kideríti , hogy a Tatabányáról látható csodás Vértes a menekülő németek hátrahagyott vértjeiről kapta a nevét. Beles egy színházba, ahol éppen az idén alakult saját társulat próbálja a Padlást, felmászik a bányaaknából lett szupermagas kilátóra, és megmutatja milyen egy úszásoktatás, ha mindenki babás.
-Béla Király, a tüzes borok, a legizgalmasabb fesztiválok városa - A nemrégiben újjávarázsolt Szekszárd, ahol Kandász Andi beáll a szüreti felvonulók közé és a Béla Király tér csodás szecessziós épületei között mulat reggelig.
-Női Gyógykommandó bevetésen! - Kandász Andi, az Utazás Nagykövete pisztolyt ragad a hévízi gyógytónál, hogy kilője a fájdalmat, de fel is lógatják. Az is kiderül, hogy a fagyasztás miért használ, ha sokat ülsz az irodában.
- Előre a jövőbe - A kalandparkok, a vízisportok, a gasztronómia és a jövő tudományos játszóháza, ahol Kandász Andi légbringázik, fakírkodik egy kiállításon és azt is kideríti, miért volt éppen Mosonmagyaróvár a Habsburgok legkedvesebb magyar városa.
Gyere velünk, mert utazni jó!
Korhatár: 12 évAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930