Conchita Wurst: Sohasem akarok nővé válniVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Conchita Wurst: Sohasem akarok nővé válni
Forrás: TV2 videók, 2014/10/01 23:30

Conchita Wurst: Sohasem akarok nővé válniConchita Wurst konzervatív családban nőtt fel, szüleinek időre volt szükségük, hogy elfogadják másságát, de most már ők a legnagyobb támogatói. Ő maga egyelőre nem tervez gyereket, mert még nem érett meg erre a feladatra, mivel elég türelmetlen típus. Mesélt élete kettősségéről is, hiszen Conchita maga a csillogás, Thomas (eredetileg Thomas Neuwirth) pedig mossa a szennyest, csekket fizet be és teljesen hétköznapi módon éli életét.
Conchita szerint az, hogy valakinek milyen lesz a nemi hovatartozása, születéskor dől el, úgy érzi mindig is tudta, hogy ő meleg, de soká tartott míg megértette: ez nem rossz dolog, csak az emberek állítják be annak. Elmondta, sohasem akart nővé válni, tudja, hogy nem a megfelelő testben él, de így is jól érzi magát. Hétköznap paróka nélkül él, így meg sem ismerik, a munkájához tartozik a smink, a női ruha, csak a szakáll állandó.
Az eredetileg divattervező és sminkesként dolgozó Conchita élvezi a sikert, még Elton John is gratulált neki. Nagy álma, hogy Grammy-díjat nyerjen. Megnézte Kökény Attila előadását is a Sztárban sztár színpadán és el volt ragadtatva az egykori Mega tehetségétől.
Nézd meg a Frizbi videóját!
Az igazi adok, kapok! Hajdú Péter szerda esti talkshowja, izgalmas bulvár egy órával kecsegtet, ahol őszinte vallomások és heves viták mellett megtudhatjuk, mi a hét híre, vagy ki a hét sztárja! Hajdú műsorával felforgatja az egész hetet, szembesíti a haragosokat, s utána jár a hét leghangosabb botrányainak. Mindezt összegezve izgalmas beszélgetések, váratlan fordulatok, s igazi sztárok szerda esténként a TV2-n.
Korhatár: 12 évAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031