Néhány kevésbé ismert tény Kylie-rólVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Néhány kevésbé ismert tény Kylie-ról
Forrás: TV2 videók, 2014/10/01 17:45

Néhány kevésbé ismert tény Kylie-rólKylie számtalan díj és kitüntetés birtokosa, többek között az Évtized Előadója címet kapta Angliában és Ausztráliában, szerepel a Világ 30 Legszebb Embere listáján, tagja a Hírességek Csarnokának, megkapta a legmagasabb francia kulturális kitüntetést és II. Erzsébettől a Brit Birodalom Tisztje címet is.
26 éves karrierje alatt négyszer is meg tudott újulni és szinte mindent újrakezdeni: először, amikor óriási bátorsággal elhagyta addigi sikerszerzőit, a Stock, Aitken & Waterman triót, és nem sokkal utána már Nick Cave duettjével vezette a slágerlistákat.
Másodszorra amikor a Spinning Around dallal és annak videójával új lendületet adott a karrierjének, s a kis aranyszínű short pedig védjegyévé vált.
Harmadjára gyakorlatilag ugyanezt ismételte meg pár évvel később, egy újabb giga-slágerrel, a Can't Get You Out Of My Head-del, ami karrierje eddigi legnagyobb sikere, több mint 40 országban vezette a slágerlistákat és 5 millió példánykelt el csak a kislemezből.
Végül 2006-ban, a mellrákkal vívott küzdelme után, amikor addigi legdrágább és legtöbb országot érintő turnéjával mindenhol teltházas koncertet tudott adni.
 
Kylie két stúdióalbum és turné között szívesen foglalkozik másfajta zenei dolgokkal is, például 2010-ben egy karácsonyi anyagot, 2012-ben pedig nagyzenekari feldolgozásokat készített dalaiból.
Kylie egyike annak a két ismert embernek, akiknek már négy különböző viaszszobrot készítettek az idők során Madame Tussauds londoni panoptikumába és folyamatosan a kiállítás részei óriási népszerűségük miatt - a másik II. Erzsébet.
Kylie hihetetlen népszerűségére jó példa, hogy 2007-ben Melbourne bronzszobrot állított tiszteletére, ami a rajongók egyik kedvenc fotózkodási helye azóta is Ausztráliában. Emellett bronzba öntött kézlenyomata a londoni Wembley Arena csarnokában is megtekinthető.
2006-ban megjelent egy mesekönyve The Showgirl Princess címmel, amit a rák miatti kényszerpihenője alatt írt.
A világ sok országában rendkívül hálásak az orvosok Kylie-nak és a nyíltan felvállalt mellrák küzdelmének. Ugyanis 2006 után több mint húszszorosára nőtt az éves szűrővizsgálatokon résztvevő nők száma, amit hivatalosan is elneveztek Kylie-hatásnak.
 
Bár nem csinál belőle nagy felhajtást, Kylie Minogue az egyik legtöbbet adakozó sztár a világon. Komoly és rendszeres juttatásokkal segíti az AIDS valamint a mellrák gyógyÍtására irányuló kutatásokat, emellett rendszeresen adakozik a rászorulóknak, legyen szó afrikai iskolaépítésekről, vagy a haiti földrengés áldozatairól. Sőt, a 2005-ös thaiföldi cunami után 1 hétig személyesen is részt vett a helyszínen a mentésben, illetve az adminisztratív feladatok megoldásában.
Rengeteg fiatalabb énekes és előadó nevezi meg Kylie-t a példaképei között, olyan nevek vallják, hogy Kylie Minogue stílusa és pályafutása hatással volt saját karrierjükre, mint Katy Perry, Lady Gaga, Sarah Michelle Gellar, a Destiny's Child tagjai, sőt, még Madonna is többször nyilatkozta, hogy Kylie inspirálta őt a minél jobb produkciókra.
 
Október 18-án a BudapestArénában a magyar közönség is megcsodálhatja Kylie kivételes előadói képességeit és vadonatúj showját, nem érdemes lemaradni róla!
Jegyek még kaphatók a Ticketpro országos hálózatában és a livenation.hu oldalon keresztül.
Korhatár: korhatárra tekintet nélkülAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031