MOKKA / Sági Szilárdék építkezésbe fogtak az ikrek miattVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:MOKKA / Sági Szilárdék építkezésbe fogtak az ikrek miatt
Forrás: TV2 videók, 2014/09/11 09:55

MOKKA / Sági Szilárdék építkezésbe fogtak az ikrek miattJanuár végére várják az ikreket Sági Szilárdék. A gasztrokibic eleinte úgy gondolta, elég lesz átalakítani babaszobává a dolgozószobáját, végül úgy döntöttek, a tetőtérre építkeznek. Ehhez pénzt kell gyűjtenie, el kell intéznie az engedélyeket, és magát az építkezést is meg kell oldaniuk januárig, ezért úgy érzi, nem tud elég időt tölteni párjával. Szilvi szerencsére jól viseli a terhességet, elkerülte az émelygés, hányinger. Szilárdék öt éve próbálkoznak, most pedig bizakodva tekintenek a jövőbe: az átalakításokban a Falforgatók csapata is Szilárd segítségére lesznek, legközelebb pedig talán már a babák nemét is elárulhatják.
Nézd meg a Mokka videóját!
A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.
Korhatár: 12 évAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930