Kandász Andi balatoni ufókon és hercegek nyomábanVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Kandász Andi balatoni ufókon és hercegek nyomában
Forrás: TV2 videók, 2014/06/27 11:15

Kandász Andi balatoni ufókon és hercegek nyomábanKandász Andrea, az Utazás Nagykövetének témái a szombati Kalandjáratban:
- Kandász Andi ufólesen és gömbvillámban a Balatonboglári Kalandparkban, ahol már a 3 évesek is bobon száguldoznak - családi kaland zorbbal, gömbkilátóval a magasban.
- Tihanyi bohémság - A Kalandjárat megmutatja a Kogart Kiállításon Borsos Miklós állandó kiállítását és az egykori tihanyi művészek életébe is bekukkanthatunk. (Kogart Tihany)
- Kandász Andi misztikus szigete Csopaknál - Kanász Andi egy olyan misztikus szigetet talál Csopakon, ahol - a legenda szerint - még a rossz gyerekek is megjavulnak. Kandi áthajózik és bemutatja a Játékszigetet ugró anyukákkal, Tarzant játszó apukákkal és bombázó gyerekekkel...
- Festeticsek nyomában a Nyugat-Balatonon - Kandász Andi a Festeticsek nyomába ered a Nyugat-Balatonon, ahol a nemesi család alapította Európa első agrár felsőoktatási intézményét, ahol egyik tagjuk használta először a genetika szót, ahol gyönyörű kastélyt építettek, ahol elindították a hajózást, a borászatot, a lótenyésztést, a gyógyturizmust. Izgalmas időutazás a Festeticsek nyomán. ( Nyugat-Balaton)
- Csodaforrás és Sissy cipője - Kandász Andi a Battyhányiak történetét kutatja Körmenden, aztán elindul a Miród forráshoz , ahova a XII. századtól járnak a zarándokok. De vajon miért hagyják ott a hajszálaikat és ki volt Körmend nagyszerű nemesi orvosa? A Kalandjáratból kiderül. ( Vasihegyhát- Rábamente Turisztikai Térség)
 GALÉRIA
Lesz még gyenesdiási pünkösdölés tócsival, hévízi gyógykommandó, zalakarosi csúszdaverseny is.
Gyere velünk, mert utazni jó!
Korhatár: 12 évAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Május »«
2024 Május
HKSzeCsPSzoV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031