Divat lesz a férfitanga?Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Divat lesz a férfitanga?
Forrás: TV2 videók, 2014/06/20 10:40

Divat lesz a férfitanga?Újabban már nem csak a hölgyek viselnek tangát a strandokon, a férfiak számára is egyre merészebb fürdőnadrágokkal állnak elő a tervezők. Az új őrület leginkább egy csúzlihoz hasonlít. Hogy Magyarországon mennyire hódíthat majd ez az új divat, arról Lendvai Lilla, stylist mesélt a Mokka adásában. Az interneten jelent meg az új őrület, amit a stylist egy bevállalós viccnek, feltűnéskeltésnek tart. Szerinte abból indulhatott ki az ötlet, hogy valaki nem akart nadrágban lebarnulni, ezért vette fel. Lendvai Lilla becsüli azt, akinek ilyen önbizalma van, hogy felmeri ezt venni. A stylist elárulta, hogy már nem divatosak azok a fürdőnadrágok, amik sokat takarnak. A fecske szerinte nemzetközi szinten nagy divat, térdig érőt inkább a tinik hordanak. A tangabugyi a stylist szakmájában nem esik pozitív megítélés alá, szerinte ez nem az a színtér, ahol mindent meg kell mutatni. A nőknél a klasszikus bikini hódít újra, megkötős bugyival, szerint ez is keveset takar, de még ízléses.
Nézd meg a Mokka videóját!
A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.
Korhatár: 12 évAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930