Karczagi Józsika virággal mondott köszönetet Bangó MargitnakVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Karczagi Józsika virággal mondott köszönetet Bangó Margitnak
Forrás: TV2 videók, 2014/06/10 16:25

Karczagi Józsika virággal mondott köszönetet Bangó MargitnakAz ének iskolájának vasárnapi adásában a továbbjutott nyolc diák sztárokkal adott elő duetteket. A duettpartnerek barátságosan és alázatosan segítettek a kicsiknek. Bangó Margit odavolt partneréért, Karczagi Józsikáért, aki még virágot is vitt neki a daluk után. Király Linda szerint nem csak partnere, Radics Jani, a többiek is sokat fejlődtek, mindenkit látszik, hogy egyre bátrabban mutatja saját személyiségét. Varga Viviennek az utolsó percig kérdéses volt, hogy megérkezik-e partnere, Kállay-Saunders András, mivel az énekes épp a forgatás előtt vesztette el nagymamáját. Vivien apja, Varga Miklós szerint Vivien olyan szorgalmasan készül, hogy biztos abban, bármi történik, a lánya a legjobb teljesítményét nyújtja. A jövő heti döntőbe 6-an jutottak tovább, így Mata Ricsi, Berki Artúr, Sztojka Vanessza, Varga Vivien, Tóth Kiara és Radics Jani mérkőzhetnek meg az osztályelsőségért. Egy szóló dalt, és Az ének iskolája első évfolyamának egyik diákjával közösen előadott produkciót kell majd bemutatniuk.
Nézd meg az Aktív videóját!
A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.
Korhatár: 12 évAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930