Pimasz úr felesége néha könnyezik a kamera mögöttVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Pimasz úr felesége néha könnyezik a kamera mögött
Forrás: TV2 videók, 2014/05/20 10:35

Pimasz úr felesége néha könnyezik a kamera mögöttPimasz úr idén utoljára, a sokakat megbotránkoztató, Hujber házaspárnál töltötte az éjszakát! A Mokka vendégei Papp Gergő és felesége, Juhász Judit voltak. Pimasz úr elmesélte, hogy Hujber Feri érzékeny és nagyon érdekes férfi. Könnyes szemmel mesélt nekik, és még az is kiderült, hogy romantikus filmek láttán hamar elsírja magát. Gergő elmondta, hogy őket már régóta nagyon érdekelte Hujber Feri, mindig szerették volna a műsorba bevonni, de ő mindig kitáncolt belőle. Judit szerint annak köszönhető, hogy a mostani alkalommal vállalta Feri ezt a szereplést, hogy most már őt is megismerte, és a személyiségük is nagyban befolyásolta a színészt. Judit elmesélte, hogy gyakran direkt nem közelít rá a könnyes szemekre, mert nem szeretne hatásvadász lenni, de volt, hogy ő is könnyezett a kamera mögött. Ilyen esetre példa, amikor Bangó Margit mesélt az életéről. Gergő szerint fontos, hogy nem egy tíz fős stábbal érkeznek, hanem csak ketten vannak, és azzal ellentétben, amit sokan hisznek, valóban ott alszanak. Azt egyelőre nem tudják, hogy ez milyen hatással van a házasságukra, de most jól érzik magukat. Elmondásuk szerint nem igazságot keresnek a forgatás során, hanem természetességet. Judit úgy érzi, hogy nagyon fontos, hogy ez egyáltalán nem megrendezett. A Pimasz úr Ottalszik című műsort ma este a SuperTV2-n, 22:25-től láthatjátok.
Nézd meg a Mokka videóját!
A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.
Korhatár: 12 évAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031