Élő adásban vesztek össze Varga Viktorék - nem lesz esküvő?Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Élő adásban vesztek össze Varga Viktorék - nem lesz esküvő?
Forrás: TV2 videók, 2014/05/20 10:15

Élő adásban vesztek össze Varga Viktorék - nem lesz esküvő?Visszatér a képernyőre az Édes Élet egyik legkülönlegesebb párja, Varga Viktor és Cinthya Dictator! Az egy hónapos pihenő alatt Cinthya egy parapszichológus segítségével gyógyult tovább. Bevallotta, lehet, hogy egy külső szemlélő őrültségnek találja ezt, viszont ő hitt benne és ez a lényeg. Viktor úgy gondolja, hogy ki kell használni a lehetőségeket és mindent ki kell próbálni, hogy Cinthya tovább gyógyulhasson. A fiatal pár a közös kiállításáról is mesélt, mely a ,,szent szerelem és a harag", illetve a ,,párkapcsolat tabuk nélkül" témakör jegyében zajlott. Elárulták, hogyha a következő időszakban rendszeresen jelen lesznek az Édes Életben, akkor nem fognak tudni összeházasodni szeptemberben, ugyanis nem lesz idejük leszervezni azt. Amúgy is az énekes úgy gondolja, hogy ők a legrapszodikusabb pár, amit Cinthya hoz ki belőle, és szerinte természetes, hogy néha elbizonytalanodik az esküvőt illetően. A beszélgetés végére azonban a szerelmespár ismét összeveszett, és Varga Viktor elhagyta a stúdiót...
Nézd meg a Mokka videóját!
A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.
Korhatár: 12 évAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031