Kárász Robi és Varga Viktor szakállas nőként a MokkábanVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Kárász Robi és Varga Viktor szakállas nőként a Mokkában
Forrás: TV2 videók, 2014/05/14 10:45

Kárász Robi és Varga Viktor szakállas nőként a MokkábanVan, ahol hősként ünneplik, és van, ahol gyűlölik az Eurovíziós Dalfesztivál győztesét, Conchita Wurstot. Bécsbe hazaérve Ausztria elnöke és miniszterelnöke is gratulált neki, máshol volt, aki miatta borotválta le nyilvánosan a szakállát. Varga Viktor és Cinthya Dictator, az Édes Élet sztárjai, illetve Rausch Bernadett és Volentich Ádám maszkmesterek beszélgettek a szakállas nő-jelenségéről és az általa kiváltott indulatokról. Varga Viktor úgy gondolja, egy tökéletesen megkoreografált előadás volt, amit a szakállas, női ruhába bújt osztrák énekestől láthattunk. ,,Egy olyan űrt töltöttek ki vele, ami évszázadok óta érdekli az emberiséget" - jelentette ki. Szerinte az Eurovízió mostantól nem nevezhető dalversenynek, mert úgy véli, sem a dal, sem az előadó hangi adottsága nem állná meg önmagában a helyét, viszont a karaktere annál inkább. Egyébként Varga Viktortól is láthattunk már döbbenetes átalakulásokat a Sztárban sztár műsor során, például, amikor kétszer is énekesnőt alakított. Viktor bevallotta, első látásra nagyon jó élmény volt számára ,,nőnek lenni", hiszen kedvesét, Cinthyát látta a tükörben viszont. Volentich Ádám, maszkmester pedig arról beszélt, hogy legalább fél óra szükséges, míg egy Conchita Wurstéhoz hasonló borosta elkészül. De hogy hogyan is pontosan, az kiderül a videóból.
Nézd meg a Mokka videóját!
A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.
Korhatár: 12 évAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031