Kandász Andi mamutlesenVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Kandász Andi mamutlesen
Forrás: TV2 videók, 2014/04/24 17:31

Kandász Andi mamutlesenKandász Andrea, az Utazás Nagykövetének témái a szombati Kalandjáratban:
-Vizipók és vizibivaly Zalakaroson. Míg Kandász Andi vizibivalyokkal randizik a Kis-Balatonnál, Béres Alexandra izmokat mozgat a Zalakarosi Fürdőben. A Vizipók Csodapók élménybirodalom családjai két fürdés között gokartoznak, falat másznak, kést dobálnak Zalaszabaron. Kis-Balaton túrára indulnak madárlessel és Matula kunyhójával, mielőtt visszatérnek a Fürdő Klub Oázis gyermekprogramjaira.
-Mamutmustra a Mozaik Múzeumtúrán. Kandász Andi és Az ének iskolája nyertese, Farkas Zsolti mamutlesre indulnak Gyöngyösre, a Mozaik Múzaumtúra keretében. Itt kiderül, hogy a kiállított mamut az egyetlen Magyarországon látható teljes egyed. Lesz még égig érő fa, sasok, patkányok, méhek és Kandiék egy 50 000 éves lábszárcsonton hasonlítják össze a méreteket, Zsolti pedig bepróbálja a mamut fogát. Mikroszkóp alatt is megnézhetitek, hogy milyen egy lepke szárnya.
-Szűzáldozat a Danubius Hotel Helia séfjével. A Helia Hotel séfje, aki Eddie Murphynek is megfőzte a nyelvére valót, a szűzsütés rejtelmeibe avatja be a nézőket. Az is kiderül, hogy milyen is az a burgonyatorony...
- Ökotúra és hattyúles Bükfürdőn. Trisztánt és Izoldát, a szerelmes bütykös hattyúpárt keresték golfautóval a Greenfield Hotel Golf and Spa Szálloda mezőin, amely Európa egyik legsűrűbben lakott madárparadicsoma. Ökotúra a bükfürdői fürdőben Spancsival, a Répce Tanösvényen sok-sok játékkal és az Ablánc-díjjal a természetszerető fiataloknak.
 
Galéria
Gyere velünk, mert utazni jó!
 
Korhatár: 12 évAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031