Tilinger Attila: ˝Az egész történetet Terry Black generálta˝Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Tilinger Attila: ˝Az egész történetet Terry Black generálta˝
Forrás: TV2 videók, 2014/04/24 00:00

Tilinger Attila: ˝Az egész történetet Terry Black generálta˝Múlt héten Terry Black a Frizbiben Kovács Erzsi halálával kapcsolatban különböző vádakat és állításokat fogalmazott meg, ezúttal pedig Tilinger Attila látogatott el, hogy tisztázza a történteket. Az énekes elmesélte, hogy 2006-ban ismerték meg egymást, és ő lett megbízva, hogy Kovács Erzsi utolsó megjelent lemezének lemezbemutató koncertjét megszervezze. Ezért volt szükség egy személyes megbeszélésre, melynek során már egyből barátság alakult ki köztük. Később, ahogy a sajtó is fogalmazott,  ez egy anya-gyermek kapcsolattá vált, és Attila mentorának és legjobb barátjának is tekintette az egykori táncdalénekest. Tilinger Attila elmesélte, Kovács Erzsi volt az, aki szerette volna, hogy hozzá költözzön. Terry Blackkel kezdetben jó viszonyt ápolt, és nem érti azóta sem rosszindulatát. Azt viszont határozottan tagadta, hogy Terry Black Kovács Erzsi mellett állt volna, szerinte csak akkor jelent meg, ha "a bajban villogni szeretett volna". Azonban, ahogy telt az idő, egyre több súrlódás és veszekedés volt Kovács Erzsi és Tilinger Attila között, ami végül a férfi elköltözéséhez vezetett. Állítása szerint ezt követték Terry Black fenyegetőzései, rágalmai, miszerint az énekes egy szélhámos, okirathamisító és lopott is Terry Blacktől. Amit Attila elismer, hogy valóban tartozott 4 millió forinttal az egykori táncdalénekesnek, ami állítása szerint az utolsó 6-8 hónap rezsijéből jött össze és amelynek egy részét már vissza is fizette Kovács Erzsinek. Hogy miért is tett a férfi pontosan feljelentést, és mi igaz a Terry Black által nyilvánosságra hozott képekből, az kiderül a videóból.
Nézd meg a Frizbi videóját!
Az igazi adok, kapok! Hajdú Péter szerda esti talkshowja, izgalmas bulvár egy órával kecsegtet, ahol őszinte vallomások és heves viták mellett megtudhatjuk, mi a hét híre, vagy ki a hét sztárja! Hajdú műsorával felforgatja az egész hetet, szembesíti a haragosokat, s utána jár a hét leghangosabb botrányainak. Mindezt összegezve izgalmas beszélgetések, váratlan fordulatok, s igazi sztárok szerda esténként a TV2-n.
Korhatár: 12 évAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930