Cinthya elhagyja Varga Viktort?Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Cinthya elhagyja Varga Viktort?
Forrás: TV2 videók, 2014/04/22 10:40

Cinthya elhagyja Varga Viktort?Aki a napokban nyomon követte az Édes Életet, láthatta, hogy sokat veszekedett az elmúlt időszakban Cinthya Dictator és kedvese, Varga Viktor. Cinthyánál akkor telt be a pohár, mikor egy műsorban idegesítőnek és problémás esetnek nevezte őt Viktor. A lány azt mondta, az utóbbi időben túlterheltek voltak mind a ketten, és sokat is voltak külön utakon, talán ezért is kezdte Viktor azt érezni, hogy kicsúszott a kezéből az irányítás. Elmesélte, párjának mindennapos féltékenységi jelenetei vannak, és Cinthya szerint Viktor örökre féltékeny is marad, de ez azért is van, mert szereti őt. Ettől függetlenül szakításról szó sincsen, nagyon szeretik egymást és az énekes még mindig folyton az esküvőről beszél. Varga Viktor engesztelésének egyik lépése volt az a párducmintás autó, amit a vizuális alkotó meg is mutatott a Mokka nézőinek.
Nézd meg a Mokka videóját!
A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.
Korhatár: 12 évAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930