Rendhagyó húsvéti receptajánlóVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Rendhagyó húsvéti receptajánló
Forrás: TV2 videók, 2014/04/20 12:15

Rendhagyó húsvéti receptajánlóTatár Csilla tovább kutakodik a nőket érintő lelki témákban: a női önbizalomról, önbecsülésről beszélget Faragó Melinda pszichológussal, aki tippeket ad arra vonatkozóan hogyan is kezdjünk hozzá nőként önbizalmunk növeléséhez! Ezúttal a Stílusvadász bemutatja az egyik nézőjét is, aki egy 6 hetes életmód programon vesz részt: Fanni azon túl, hogy szeretne 4-5 kilótól megszabadulni, hosszú távú célja, hogy egy új életmódot sajátítson el, ami minden tekintetben egészségesebb, mint az eddigi. Ebben lesz segítségére egy edző, egy dietetikus és egy sportpszichológus. Csilla ott járt, mikor Fanni első alkalommal ellátogatott az edzőterembe. Az adás divat nélkül nem lenne teljes: megismerhetitek Takács Juditot, aki nemcsak nőknek, hanem férfiaknak is egyaránt tervez táskákat!
Nézd meg a Stílusvadász videóját!
A Stílusvadász a TV2 vasárnaponként jelentkező műsora, amelynek segítségével bárki felzárkózhat a legfrissebb trendekhez, legyen szó szépségápolásról, divatról, egészségmegőrzésről, stílusról, építészetről, dizájnról, ételekről, italokról vagy éppen kultúráról. A számos izgalmas és érdekes témát felvonultató műsorban szakértők teljes csapata áll készen arra, hogy hétről hétre bemutassa a trükköket, titkokat, amelynek segítségével egy nő, vagy akár egy férfi a lehető legtöbbet hozhatja ki önmagából, rálelhet a saját belső szépségére.
A Stílusvadász műsorvezetője természetesen egy tetőtől talpig stílusos nő, Dobó Kata, aki nemcsak a legújabb trendeket mutatja majd be, hanem segít eligazodni a számtalan információ között, valamint saját ötleteit és véleményét is megosztja a nézőkkel.
 
Korhatár: korhatárra tekintet nélkülAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031