Hamarosan lehet jelentkezni a Boom című game-showraVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Hamarosan lehet jelentkezni a Boom című game-showra
Forrás: TV2 videók, 2014/04/15 12:10

Hamarosan lehet jelentkezni a Boom című game-showraA tévés szakemberek évente többször is járnak tévés vásárokra, Ökrös Gergő és kollégái pedig nemrég érkeztek haza Cannesból, akik nem jöttek üres kézzel: sikerült hazahozniuk a Boom című műsort, ami egy nagyon izgalmas és érdekes kvíz, egy game-show. Mint a TV2 kreatív igazgatója elmesélte, lesz egy bomba, amiben különböző színű vezetékek mennek. A játékosnak a jó válaszhoz tartozó kábelt nem szabad elvágni. Egyesével kell kizárnia a rossz válaszokat, majd, ha sikerül hatástalanítania a bombát, akkor juthat a következőhöz. Ökrös Gergő kéri a nézőket, hogy figyeljenek, ugyanis csapatok és baráti társaságok jelentkezését várják hamarosan a játékra.
Vasárnap este elindult Az ének iskolája második évfolyama, amit a nézettségi eredmények alapján a nézők is nagyon vártak már. Ökrös Gergely, a TV2 kreatív vezetője elmondta, nagy általánosságban elemzik a statisztikai adatokat, ezek a legkézzelfoghatóbb visszajelzések. Ami szerinte nyilvánvaló, hogy a nézők a saját, helyi gyártású műsorokat, magyar szereplőkkel nagyon szeretik, ezt bizonyította A Nagy Duett és Az ének iskolája című műsor is. Gyakorlatilag csak pozitív visszajelzés olvasható a második évfolyamról, aminek szerinte az az oka, hogy egy nagyon szerethető, színvonalas, pozitív műsorról van szó, ahol 16 tehetséges gyermeket, elragadó élettörténetekkel ismerhetnek meg a nézők. Közel másfél millió ember látta a statisztikai adatok alapján vasárnap, így a műsoridejében határozottan nyertes volt. Fontos megemlíteni, hogy most vasárnap ünnepi műsorrend lesz: így 1 órával hamarabb, 19:00-től, közvetlenül a Tények után kezdődik Az ének iskolája, ahol megismerhetik a másik 8 tehetséges gyermeket.
Nézd meg a Mokka videóját!
A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.
Korhatár: 12 évAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930