Kovács Áron a magyarok prűdségét mérteVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Kovács Áron a magyarok prűdségét mérte
Forrás: TV2 videók, 2014/04/11 12:25

Kovács Áron a magyarok prűdségét mérteElkészült az ország prűdség tesztje! Több patikában is megnézték, mennyire kínos terhességi tesztet, óvszert vagy merevedési zavar kezelésére alkalmas készítményt kérni. Az eredményről Kovács Áron, műsorvezető és Dr. Kardos Róbert, urológus beszélt. Kovács Áron elmondta, az egész onnan indult, hogy egyszer, barátja felbujtására, egy benzinkúton vásárolt egy meztelen nőket tartalmazó magazint, a pénztárhoz érve pedig megvetés és felháborodás fogadta őt. Dr. Kardos Róbert, urológus kifejtette, valóban zavarban vannak az emberek, és nem szívesen fedik fel egy nyilvános helyen a problémájukat. Éppen emiatt sokszor az interneten keresik a megoldást, de ezek a bizonytalan készítmények sok veszélyt rejtenek magukban. Pedig (a szemérmesség ellenére) igenis időben orvoshoz kell fordulni, mert kiderülhet ilyenkor más betegség is. Tehát a megfelelő megoldás az lehet a patika és az internet helyett, ha diszkrét módon, az orvosukkal egyeztetve kapják meg házhoz szállítással a készítményt. Kovács Áron elmesélte, 20 gyógyszertárat vizsgáltak meg a "prűd teszt" során. Azt tapasztalták, hogy az emberek nem is a kiszolgálók, hanem sokkal inkább a körülöttük lévők előtt félnek kérni terhességi tesztet vagy különböző készítményeket. Tehát hiába próbál például egy patikus diszkrét lenni, a szorongás és a szégyenlősség magától az egyéntől ered.
Nézd meg a Mokka videóját!
A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.
Korhatár: 12 évAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930