Terry Black Kovács Erzsi végrendeletérőlVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Terry Black Kovács Erzsi végrendeletéről
Forrás: TV2 videók, 2014/04/09 11:01

Terry Black Kovács Erzsi végrendeletérőlHosszan tartó betegség után vasárnap délelőtt, 85 éves korában elhunyt Kovács Erzsi, táncdalénekes. A korának egyik legnagyobb énekesnőjére Terry Black emlékezett vissza, aki az utolsó pillanatig Kovács Erzsi mellett állt. Terry Black úgy gondolja, azon kevés művészek közé tartozik Kovács Erzsi, aki egész életében úgy dolgozott és úgy takarékoskodott, hogy sose lettek volna anyagi problémái. Tehát méltó körülmények között élt, neki inkább lelki gondjai voltak. Elmesélte, napi szinten találkoztak és 46 éves barátság fűzte őket össze, ami rosszabb volt szerinte, mint egy házasság, ugyanis előfordult, hogy úgy összevesztek, hogy 3 hónapig nem beszéltek egymással. Terry Blacktől azt is megtudhattuk, hogy az énekesnő két évvel ezelőtt még friss volt, dolgozott, és "élte egy legenda életét". Tavaly nyáron került be a kórházba és azóta zuhant az egészségi állapota, ami 90 %-ban lelki eredetű volt. Később viszont, mikor ismét kórházba került, megállapították, hogy rosszindulatú daganata van. Kovács Erzsi megígértette barátjával, hogy kiviszi a kórházból és nem hagyja őt ott meghalni. A táncdalénekes, aki Terry Black szerint a magyar könnyűzenei élet utolsó legendája, szerencsére sosem volt egyedül. Végül arra a kérdésre is választ adott, hogy az eddig megjelent találgatások ellenére a végrendelet azon tartalma biztos eddig, hogy egy bizonyos összeget (étel formájában) kutyamenhelyek fognak megkapni majd.
Nézd meg a Mokka videóját!
A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.
Korhatár: 12 évAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031