Zámbó Krisztián nem lép a szobába, ahol Jimmy meghalt?Videó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Zámbó Krisztián nem lép a szobába, ahol Jimmy meghalt?
Forrás: TV2 videók, 2014/03/06 10:35

Zámbó Krisztián nem lép a szobába, ahol Jimmy meghalt?Zámbó Krisztián azt mondta, azért tért vissza édesapja házába, mert eldöntötte, hogy Zsuzsi lesz élete párja és szerette volna megmutatni neki, hol és hogyan is élte le gyermekkorát. Habár már közel három éve együtt vannak, a szülői ház bemutatása eddig azért nem történt meg, mert elmondása szerint neki ennyi időre volt szüksége ahhoz, hogy megbízzon párjában és biztos legyen benne, hogy valóban ő az igazi. Zsuzsi elmesélte, hogy ámulatba ejtette az a rengeteg emlék, ami ott fogadta és nagy élmény volt neki az is, hogy beleülhetett a királyi székbe.
Ugyanakkor az emeletre nem kísérte fel barátnőjét Krisztián, mivel ott történt édesapja szörnyű tragédiája és azt mondta, nem volt még lelkileg felkészülve erre.
Nézd meg a Mokka videóját!
A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.
Korhatár: 12 évAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031