A Nagy Duett és az Édes Élet titkaVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:A Nagy Duett és az Édes Élet titka
Forrás: TV2 videók, 2014/03/04 11:40

A Nagy Duett és az Édes Élet titkaA TV2 esti műsorai a szórakoztatásról szólnak, a siker pedig vitathatatlan: a Tények hosszú idő óta hazánk piacvezető hírműsora, az Édes Élet az ország legnézettebb realityje és A Nagy Duett is rendkívüli népszerűségnek örvend.
A Nagy Duett producere szerint a titok abban rejlik, hogy az emberek nagyon szeretik a zenét, szeretnek szórakozni, és ez egy olyan műsor, ami nem veszi komolyan magát és nem tétre megy. Ez egy barátságos rangadó, ahol az a fontos, hogy mindenki jól érezze magát - mondta Illés Gabriella.  Deák Viktória, az Édes Élet és Az élet show-ja kreatív producere elmondta, hogy törekednek arra, hogy a hétköznapi monotóniából egy kicsit kiemeljék az embereket, így nem veszekedést, rossz érzéseket, hanem inkább humort és felhőtlen szórakoztatást igyekeznek adni estéről estére. Illés Gabriella azt is elárulta a Mokka nézőinek, hogy ezen a héten Király Linda és Szabó Győző, valamint Szinetár Dóra és Dopeman térnek vissza A Nagy Duett színpadára egy extra produkcióval. A jövőre nézve pedig elmondták, hogy továbbra is nagyon sok szórakoztató showműsorral készülnek, nemsokára a Megasztár 10 és Az ének iskolája is megérkezik a TV2 képernyőjére, valamint ősszel indul a Sztárban Sztár és a világ legnagyobb újdonsága, a Rising Star.
Nézd meg a Mokka videóját!
A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.
Korhatár: 12 évAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031