Shopping Királynők - 53. adás 1. részVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Shopping Királynők - 53. adás 1. rész
Forrás: TV2 videók, 2014/01/15 16:25

Shopping Királynők - 53. adás 1. részA versenyt szerdán a vagány, kicsit fiús beállítottságú Eszter folytatta. Aki miután alaposan felmérte vetélytársnői mellbőségét, úgy gondolta, saját piciny méreteit megpróbálja köldökig kivágott ruhákkal kompenzálni. Foggal-körömmel ragaszkodott egy fotón látott ruhához, amit emlékeztetőül néha megnézett a telefonján. Majd fegyvertárát egy meglepő szilikoncsodával gyarapította, amit egy fehérneműboltban szerzett be magának, s határozott bizsuigényei is voltak. Kizárólag fülcimpaszaggató fülbevalókat és óriási karkötőket válogatott. Igaz, a végén visszafutott kicserélni csecsebecséit egy impozánsabb darabra. A cipőboltba látványos sprinttel érkezett, majd lihegve sietett végig a cipősoron, hogy meglelje a csodálatos dekoltázsához legjobban passzoló cipellőket. Végül meghökkentően kivágott ruhában, feltűzött hajjal, és himbálódzó fülbevalókkal söpörte be az elképedt tekinteteket, és 16 pontot.
Nézd meg a Shopping Királynők videóját és JELENTKEZZ TE IS! 
A világ első számú Fashion Realityjében adott 5 lány, akik élnek-halnak a vásárlásért, és egy heti feladat: meghatározott stílusban a lehető legjobban felöltözni. Erre mindössze három órájuk és limitált - mindenki számára azonos - pénzösszeg áll rendelkezésükre. A versenyben főként civil versenyzők mérik össze ízlésüket. A vásárlásban a játékosok szabad kezet kapnak, és a végén egymást is kíméletlenül pontozniuk kell. A végső szó az ország egyik legismertebb stylist-jáé, Lakatos Márké lesz , akinek a kritikájától még a legvérmesebb divatőrültek kezében is megremeg a bevásárlószatyor.
Korhatár: korhatárra tekintet nélkülAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930