Hazai sztárszerelmek születésével indult az évVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Hazai sztárszerelmek születésével indult az év
Forrás: TV2 videók, 2014/01/14 15:05

Hazai sztárszerelmek születésével indult az évAz idei év is hangos lesz a sztárszerelmek híreitől. Gájer Bálint, a Voice-ban feltűnt énekes még tavaly nyári videoklip forgatása közben talált rá arra a lányra, aki végül a barátnője lett. A Jóban Rosszban színésznőjét, Cseke Katinkát és a Váradi Roma Café Olaszát is nemrég találta el Ámor nyila. Azt mesélik, hogy első látásra egymásba szerettek. Katinka 18 évvel fiatalabb párját nem zavarja a köztük lévő korkülönbség, pontosan egy ilyen nőre vágyott. A szexi színésznő Gregor Bernadett pár hónapja vált el természetgyógyász férjétől, de a sors őt sem hagyta sokáig egyedül szomorkodni. Színész párja elcsukló hanggal, kissé akadozva kereste a szavakat, amikor szerelmükről kérdeztük. A Megasztárban feltűnt Fekete Dávidnak is válással ért véget mesésnek induló házassága, de pár hónapja rá is újra rátalált a boldogság. Weisz Viktor pedig már együtt is él új kedvesével, Szandival. Sokszor átjárnak a szomszédban lévő Gájer Bálintékhoz, hogy egy kicsit beszélgessenek, és zenélgessenek.
Nézd meg az Aktív videóját!
A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.
Korhatár: 12 évAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031