Ilyen meglepetés duettek lesznek a Sztárban sztár döntőjébenVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Ilyen meglepetés duettek lesznek a Sztárban sztár döntőjében
Forrás: TV2 videók, 2013/12/02 16:30

Ilyen meglepetés duettek lesznek a Sztárban sztár döntőjébenIsmét mindent megtettek a Sztárban sztár énekesi, hogy teljesen átalakuljanak a számukra kijelölt előadóvá. Varga Viktor egy őrületes partit varázsolt a házba, tánclépéseitől csak a haja volt viccesebb. Azt mondja, komolyan gondolkozik rajta, hogy megtartja ezt a frizurát. Szinetár Dórának nem csak a tökéletes átalakulásra kellett koncentrálni,hanem saját magát is le kellett győznie,pontosabban a tériszonyát. A daruval majdnem 10 méter magasba emelték a színpadon. A végjáték viszont drámaira sikerült. Bereczki Zoltán és Dóra állt kiesőhelyen a műsor végén, végül a nézők úgy döntöttek, hogy Dóra nem lesz ott a pénteki döntőben, melyre az énekesek több nagy dobással is készülnek. Lesz szóló produkció és duett is. Például, Szandi Korda Gyuri bőrébe bújik és Balázs Klárival énekel majd. Bereczki Zoli pedig a Pa-Dö-Dőből Lang Györgyiként Falusi Mariannal duettezik.
Nézd meg az Aktív videóját!
A TV2 szórakoztató bulvármagazinjában a sztárhírek, a bulvárszenzációk, az erotika és különleges emberi történetek mellett aktualitások, valamint a mindennapok bosszantó, megoldásra váró ügyei is terítékre kerülnek. Az Aktív olyan sztorikat mutat be, melyek beszédtémát adnak az embereknek.
 Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930