Shopping Királynők - 1. részVideó: Mozielőzetesek, TV műsorok és sorozatok:Shopping Királynők - 1. rész
Forrás: TV2 videók, 2013/10/21 16:15

Shopping Királynők - 1. részAz első adásban a 22 éves budapesti Adrienn vágott neki, hogy teljesítse a Lakatos Márk által adott feladatot. Kedvenc ruhája bár igazán látványos volt, nem aratott vele osztatlan sikert versenytársai körében. Három óra állt rendelkezésére, hogy megfelelő öltözéket vásároljon egy különleges alkalomra, az első találkozásra anyósjelöltjével. Nem ment könnyen neki a választás, volt olyan üzlet, ahol több, mint negyven percet időzött, de végül nem vásárolt semmit. Sokáig képtelen volt eldönteni, mit is vegyen magának, a járókelők véleményét is kikérte emiatt. Végül összekapta magát, és egy nagy sprinttel bizsukat, táskát, és cipőket is vett magának. Mire elkészítette frizuráját és sminkjét, már csak kilenc perce volt a megoldásra kapott időből. Az értékelés során tizenként pontot sikerült összegyűjteni versenytársaitól.
 
Nézd meg a Shopping Királynők videóját és JELENTKEZZ TE IS!
A világ első számú Fashion Realityjében adott 5 lány, akik élnek-halnak a vásárlásért, és egy heti feladat: meghatározott stílusban a lehető legjobban felöltözni. Erre mindössze három órájuk és limitált - mindenki számára azonos - pénzösszeg áll rendelkezésükre. A versenyben főként civil versenyzők mérik össze ízlésüket, ám minden harmadik héten a sztár hölgyeké lesz a terep. A vásárlásban a játékosok szabad kezet kapnak, és a végén egymást is kíméletlenül pontozniuk kell. A végső szó az ország egyik legismertebb stylist-jáé, Lakatos Márké lesz , akinek a kritikájától még a legvérmesebb divatőrültek kezében is megremeg a bevásárlószatyor. A hét végére kiderül, ki nyeri a versenyt és ki lesz a Shopping Királynő!
Shopping Királynők október 21-től, minden hétköznap délután a TV2 műsorán!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930