A béke velem kezdődik - Peace starts with me - Kozma György ... 1.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:A béke velem kezdődik - Peace starts with me - Kozma György ... 1.
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2017/09/16 16:15

A béke velem kezdődik - Peace starts with me - Kozma György ... 1.A Családok Szövetsége 2017. szeptember 16-án megemlékezett Sun Myung Moon
tiszteletes távozásának 5. évfordulójáról Budapesten, a Benczúr Hotelben.
A rendezvény alapüzenete: A béke velem kezdődik - Peace starts with me, amely Moon tiszteletes életfilozófiája volt. A békét továbbra is kívánjuk és reméljük. Bízunk benne, hogy a közös emlékezés megerősít bennünket, új ösztönzést kaphatunk a béke világának felépítéséhez.
A Családok Szövetsége a Világ Békéjéért és Egységéért alapítója Sun Myung Moon tiszteletes 92 éves koráig egész életét Istennek és az emberiségnek szentelte, hogy céltudatosan kutassa az igaz és tartós világbékéhez az igaz szereteten át vezető utat, ahogy azt mottója („Mielőtt az univerzumot uralni akarod, légy képes tökéletesen uralni önmagadat.”) is jelzi. Az emberi élet számos területén elért eredményei valóban rendkívüliek, és példa nélkül állnak. Erről az életútról szeretnénk megemlékezni - és példaként állítani mindnyájunk elé - amely 2012. szeptember 3-án itt a földön véget ért.
Az emlékműsor programja: Üdvözlés – MC. Köszöntő beszéd – Kulin György református lelkész, békenagykövet. Virágköszöntő. „Élet a békéért” – videó. A dicsőség koronája – verset mond Bajor Olivér. Moon tiszteletes feleségének, Hak Ja Han üzenetét felolvassa Krebsz Tibor a Családok Szövetsége Magyarországi elnöke. A „Béke” című rajzpályázat eredményhirdetése. Miskolc Klezmer Band művészeinek műsora.
Hagyományos Koreai táncot mutatott be dr. Tóth Mónika - Traditional Koreai Dance Group tagja. Konferált Kozma György.
Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031