25. Sziget - augusztus 9-i Beach hangulat ...Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:25. Sziget - augusztus 9-i Beach hangulat ...
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2017/08/10 08:45

25. Sziget - augusztus 9-i Beach hangulat ...25. Sziget - Benépesült augusztus 8-án már a Sziget. A programok szerdán, a mínusz egyedik napon kezdődtek, melynek fő fellépője a Pink.
Idén is több telt házas napra számítanak. Naponta több mint száz program közül lehet választani. Idén is Hollandiából, Olaszországból, Németországból, az Egyesült Királyságból és Franciaországból érkeznek a legtöbben. A külföldi fesztiválozók közül 12 ezren jönnek Hollandiából, de még Ausztráliából is ezren érkeztek a Szigetre.
Kádár Tamás elmondta, pontos összeget nem árulhat el, de az idén a legdrágább fellépő Pink, aki nagyságrendileg hasonló összegért ad koncertet, mint 2011-ben Prince, aki 1 millió dollárért zenélt Budapesten.
A költségvetés fele megy el a programokra, és ennek is 65 százaléka a hét fő nagyszínpados fellépőre. Egy sztárfellépőre annyi pénzt költünk, mint az összes nem zenei programra együttvéve. A világsztárok gázsija az elmúlt években nagyon megemelkedett, évről évre nehézséget okoz ezt a jegyárakból fedezni. Sztárdömping a 25. #Sziget programjában: Pink, Wiz Khalifa, Rudimental, Macklemore Ryan Lewis, Ametist Amelia, Iggy Azalea, The Chainsmokers, Kasabian, Major Laser, Dimitri Vegas …
Idén 52 országból érkeznek fellépők, külföldről a legtöbben az Egyesült Királyságból, 58-an, Alex Clare, Alt-J, a Biffy Clyro, a Crystal Fighters, George Ezra, a Glass Animals, a Hurts, a a Kills, a Vaccines, Tom Odell, a Two Door Cinema Club, White Lies, Dubioza Kolektiv …
A Szigeten mintegy kétszáz helyen lehet ételt és italt kapni. A biztonsági feladatokat összesen ezer ember látja el, a Dunán három hajó figyel a biztonságra. Három műszakban hétszázan dolgoznak egészségügyi területen.
Technológiai újítások vannak idén a fizetési rendszerben. Ez azt jelenti, hogy a Sziget applikáción keresztül díjtalanul lehet feltölteni a fesztiválkártyát, amihez rögtön a belépésnél, sorban állás nélkül hozzá lehet jutni. És mindenütt lehet fizetni bankkártyával is.
A Sziget hangpróbáján keddre virradó éjszaka mindent rendben találtak. A fővárossal kötött megállapodás alapján idén Óbudán, Újpesten és a XIII. kerületben öt helyszínen folyamatosan ellenőrzik a hangerőt telepített mérőállomásokkal. Egy-két hangosabb helyszínre a Szigeten különleges kardiohangosítást telepítettek, amely lokalizálja a hangot.
Egy pillanatra sikerült megállítottuk korábban a Sziget sajtóbejáráson Gerendai Károly alapító, főszervezőt is, aki folyamatosan adta a nagy TV társaságoknak az interjút - 25 éves ismeretségünkre, kapcsolatunkra tekintettel kaptunk azért egy villáminterjút a 15. számú Sziget felvétel. Island of Freedom. 9-16 August 2017.
Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031