Nemzeti Konzultáció „Álljunk ki Magyarországért!” - Orbán Viktor, miniszterelnök ... 4.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Nemzeti Konzultáció „Álljunk ki Magyarországért!” - Orbán Viktor, miniszterelnök ... 4.
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2017/06/27 18:15

Nemzeti Konzultáció „Álljunk ki Magyarországért!” - Orbán Viktor, miniszterelnök ... 4.Nemzeti Konzultáció „Álljunk ki Magyarországért!” 2017. június 27. Bálna Budapest.
Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke, a Fidesz elnöke, az országjáró rendezvénysorozat záróeseményén elmondta: Mi, akik a nemzetek Európáját akarjuk, nem euroszkeptikusok, hanem eurorealisták vagyunk. A multikulti dugába dőlt. Ennek árát most az összes tagállammal, köztük velünk akarják megfizettetni. A tömeges integráció illúziója megbukott. Fájdalom, bármilyen jól is mutat papíron és a tankönyvekben a tömeges integráció, az igazság az, hogy nem működik, helyette párhuzamos társadalmak jönnek létre, növekvő bűnözéssel, romló közbiztonsággal, terrorveszéllyel és terrortámadásokkal. Európa jövőjéről csak Európa dönthet. Ezen az Európán mi nem Brüsszelt és az európai vezetőket értjük, hanem az európai polgárok közösségét. Európa azonban leszokott arról, hogy megkérdezze az emberek véleményét.
Szinte teljes konszenzus van Magyarországon abban, hogy a migrációs politikát és a gazdaság függetlenséget meg kell védeni a brüsszeli beavatkozástól. Mind a hat kérdésben elsöprő támogatást kapott az álláspont, miszerint Brüsszelt meg kell állítani, mind a migráns-válság, mind a lopakodó központosítás és jogelvonás ügyében. Az emberek egyöntetűen kiálltak amellett, hogy a magyar gazdaságot érintő döntések itt szülessenek. Továbbra is mi döntsünk az adókról, energiaárakról, ne engedjük át ezeket a döntéseket.
A magyarok nem akarnak illegális migránsokat befogadni, egy darabot se, átmenetileg se, sehogyan se. A magyarok teljes összhangban azt akarják, hogy tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy megvédjük az országot az illegális bevándorlóktól. A válaszadók gyakorlatilag teljes egyetértésben kimondták, a magyarok nem akarják Brüsszelnek átadni az irányítást. Nem akarnak több hatalmat, több hatáskört átadni, mint ami az eredeti megállapodásokban, a csatlakozási szerződésben le van fektetve.
Soros György egy kiterjedt maffiahálózatot működtető spekuláns, aki Európa békéjét, jövőjét veszélyezteti. Soros Györgynek a migráció jó üzlet, és még jobb lehetne, ha mi nem akadékoskodnánk. Magyarországra és személy szerint rám azért annyira dühös, mert mi a nagy tervének és nagy üzletének útjában állunk. Számunkra az érvek súlya és nem az érvek gazdájának származása számít. Mindenki ismeri a kormány álláspontját, az antiszemitizmussal szemben zéró tolerancia és a zsidók közössége a kormány védelme alatt áll, s amíg mi felelünk az ország közállapotaiért, erre a védelemre mindig számítnak. Akik antiszemitizmussal védekeznek, a migránsokkal együtt tízezres kontingensekben szállítják be az antiszemitizmust Európába.
Soros György meghirdette betelepítési programját, finanszírozza a migránsokat beszállító szervezeteket, valamint támogatja az NGO-k és az embercsempészek maffiahálozatát.
Ha a magyarok, a magyar családok, Magyarország biztonságáról, mai és holnapi biztonságáról van szó, akkor nincsen pardon. Nem fogjuk hagyni, hogy Soros nevessen a végén. Mi a magyar emberek oldalán állunk, a magyarok pedig támogatják a kormányt Brüsszellel és Sorossal szemben.
A rendezvényen beszédet mondott Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke, Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter.
Készítette: Közéleti Gazdasági Krónika. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Krónika Videómagazin.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031