Csökkenteni kell a hazai tőkepiacot érintő különadó mértékétVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Csökkenteni kell a hazai tőkepiacot érintő különadó mértékét
Forrás: Equilor Befektetési Zrt., 2017/05/19 14:00

Csökkenteni kell a hazai tőkepiacot érintő különadó mértékétAz európai uniós környezetben működő független befektetési szolgáltatóknál meghatározó kérdés, hogy az egyes tagállamokban jellemző egyedi szabályozás milyen mértékben teszi versenyképessé, vagy éppen versenyképtelenebbé a cégeket – véli Szécsényi Bálint, az Equilor Befektetési Zrt. vezérigazgatója. Az egyre szigorodó uniós szabályozás mellett a különadók is negatívan érintik a magyar befektetési szolgáltatókat, hiszen a hazánkban működő külföldi cégeket nem érinti az extra adóteher, így versenyelőnybe kerülnek a hazai szereplőkkel szemben. Szécsényi Bálint ezért úgy gondolja, a tőkepiac erősítése érdekében már rövidtávon érdemes lenne csökkenteni a szolgáltatókra rótt adóterheket.
Jelen videó/elemzés sem önmagában, sem részben nem képez ajánlatot vagy felhívást semmilyen értékpapír jegyzésre vagy megvásárlására, és sem maga a videó/elemzés, sem annak bármely tartalma nem tekinthető semmilyen szerződéskötésre vagy kötelezettségvállalásra történő ösztönzésként. A videó/elemzés vagy annak tartalmának ilyen felhasználásából, illetve azzal összefüggésben bármely más módon keletkező esetleges veszteségekért senki semmilyen felelősséget nem vállal.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930