Ismerje meg a magyar vízibalett legjobbjait!- PS MOZIVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Ismerje meg a magyar vízibalett legjobbjait!- PS MOZI
Forrás: Pesti Srácok, 2017/05/10 16:15

Ismerje meg a magyar vízibalett legjobbjait!- PS MOZIHatvanöt nap van vissza hazánk eddigi legnagyobb sporteseményéig, a FINA világbajnokságig. A vizes sportok hazai képviselői már gőzerővel készülnek a megmérettetésekre. Az VB egyik legkülönlegesebb sportága a szinkronúszás, amely akrobatikus elemeivel, látványos dresszeivel és lélegzetelállító koreográfiáival egyfajta vízi cirkuszra emlékeztet. Ember legyen a talpán, aki a víz alatt kalimpálva, a levegő benntartása mellett a kecsességre, a pontosságra, a zenére és még száz dologra tud egyszerre figyelni.
Szinkronúszó válogatottunk fiatal tagjai napi több órás edzéssel tökéletesítik tudásukat, hogy a városligeti tóba süllyesztett mobilmedencébe kápráztassák el a zsűrit és a szurkolókat a VB ideje alatt. A PestiSrácok.hu ellátogatott a lányok edzésére, ahol Natalia Tarasova szövetségi kapitány, Árkovics Petra, szövetségi edző és Kiss Szonja válogatott szinkronúszó mesélt a csapatról, a pontozás szabályairól, a versenyek menetéről, de még azt is megtudtuk, meddig képes visszatartani a levegőt egy szinkronúszónak.
A videót készítette: Szabó Fruzsina Anna és Tihanyi RitaAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930