Opitz Barbi volt a meglepetés az X-Faktor válogatásonVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Opitz Barbi volt a meglepetés az X-Faktor válogatáson
Forrás: RTL Klub, 2017/03/24 22:15

Opitz Barbi volt a meglepetés az X-Faktor válogatásonElkezdődött. Már javában keresi a 2017-es X-Faktor csapata az év legjobb hangját szerte az országban, sőt a határokon túl is. Összesen 120 településen várják a jelentkezőket, és nem mennek üres kézzel. Orosházára például a tavalyi győztest, Opitz Barbarát is elvitték magukkal - meglepetésként.
Lehetsz akár fodrász, autószerelő, igazgató vagy kigyúrt keménylegény. Ha ott van benned a hang, engedd, hogy kibontakozzon – ilyen felhívással futnak az X-Faktor felhívó reklámjai az RTL Klubon.


 


 

Nagyon sokan jelentkeztek, a válogatás pedig már el is startolt, nem is akárhogy. Minden idők legnagyobb castingjába kezdett a műsor stábja. Az elmúlt hetekben és a következő hónapokban az ország 150 pontján, valamint a határontúlon, Felvidéken, Kárpátalján, Erdélyben és új helyszínként, Ausztriában is keresik 2017 legjobb hangjait.

A válogatásokon pedig nemcsak a stábtagok vesznek részt, de egy-egy meglepetésvendég is érkezik néha zsűritagként. Emlékeznek még Gyöngyi nénire, akit a mentorok mellett egy ország zárt szívébe tavaly?


 


 

A Táborban Gáspár Laci őt állította fel, hogy Eszter leülhessen. Eszter bejutott az élő showba, és rögtön ki is esett. Gyöngyi néni most egy budapesti klubban hallgatta meg a jelentkezőket, majd megmutatta, hogy a hangjával még mindig nincs probléma.


 


 

Gyöngyi néni mellett ott ült a zsűri asztalnál Vincze Aliz Liza is, aki idén az X-Faktor stábját erősítve keresi az énekeseket. Sőt, a tehetségkutató közösségi oldalain is tanácsokat ad a jelentkezőknek. Lizát szülővárosába, Pécsre kísértük el, ahol elmesélte, hogy a válogatáson kívül több hazai tehetségkutató versenyre is felkérték zsűrizni.


 


 

Orosházán sem maradtak híresség nélkül az előválogatásra érkezők. Az előző évad győztese, Opitz Barbi nemcsak meghallgatta a jelentkezőket, hanem a rengeteg közös szelfi mellett még el is énekelt nekik néhány dalt.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930