Szimpatikus lány a hajkorona mögött - Portré Opicz BarbivalVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Szimpatikus lány a hajkorona mögött - Portré Opicz Barbival
Forrás: RTL Klub, 2017/02/24 21:30

Szimpatikus lány a hajkorona mögött - Portré Opicz BarbivalAranytorkú, gyöngyhajú lány a vasárnapi Portréban. Barabás Évi az X-Faktor győztesével, Opitz Barbival beszélgetett. Barbi komolyan tervezi a jövőjét, a nyereménnyel együtt járó pénzt is tanulásra szeretné fordítani.
Az aranytorkú énekesnő az éneklés mellett orvos szeretne lenni. S habár először egy távoli iskolában drámatagozaton csiszolhatta énektudását, a szülők hiánya annyira megviselte, hogy inkább a lakóhelyéhez közelebb, egy másik középiskolában, a természettudományok felé vette az irányt.

 


 


 

Az éneklés szeretete azonban nem múlt el, sőt vágyakozva nézte a tehetségkutatók résztvevőit, s titkon remélte, hogy egyszer ő is színpadon állhat majd. S bár szülei még nem érezték elérkezettnek az időt, mégsem tartották vissza, amikor jelentkezett az X-Faktorba. Támogatásukról biztosították a lányukat olyannyira, hogy az uborkaföldeket is kicsit maguk mögött hagyva, nemsokára Budapestre költöznek.

Olykor édesanyja, máskor pedig édesapja tölti majd vele a hétköznapokat. Bizony helyére kerül minden Barbi életében, hiszen a szeretett zongorája is megérkezik lakásába a napokban. A Portréban ugyanis az is kiderül róla, hogy kilencedik éve zongorázik.

 


 


 

Nem hagyhattuk szó nélkül a védjegyének számító haját sem, és egy kicsit beavat minket alvási szokásaiba is, de a nagy kedvencről, a Kelly Familyről is van mondanivalója.

Kislányként karaoke győztes, Szatmár hangja díjas énekesnőnk idén több dallal is szeretne előrukkolni. Dimitríjjel pedig nem csak jó barátságot ápol, de közös munkát is terveznek. 

Sok sikert kívánunk neki, és pár év múlva újra visszavárjuk, akár mint orvosszakértőt!

 

Fókusz Portré vasárnap éjjel: 1.15-kor!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930