Stohl 50 évesen is fiatalosVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Stohl 50 évesen is fiatalos
Forrás: RTL Klub, 2017/02/24 20:30

Stohl 50 évesen is fiatalosHatalmas taps és ováció fogadta csütörtök éjszaka a Vígszínházban Bucit, azaz Stohl Andrást 50. születésnapja alkalmából. A kerek évfordulót a Válótársak főszereplője a Szentivánéji álom első előadásával ünnepelte, két főpróba között azonban volt ideje a Fókusznak egy interjúra, amelyben őszintén mesélt érzéseiről, hibáiról, örömeiről és élményeiről.    
1988-ban a Tutajosok című filmben, amely az 1882-ben, a tiszaeszlári zsidókat rituális gyilkosság elkövetésével vádoló per történetét dolgozta fel. A Színművészeti Főiskola után rögtön az ország egyik legjobb színházához került.   


 


 

„Nem lennék az, aki vagyok, nem tudnék annyit a világról, a színházról és magamról sem, ha nem találkozom veled” - ezt a bejegyzést csütörtökön Alföldi Róbert, aki jelenleg Szöulban rendez, írta közösségi oldalán. Szoros baráti kapcsolatuk már a főiskolán elkezdődött, aztán az RTL Klub Reggeliben folytatódott, majd még jobban elmélyült, amikor együtt dolgoztak a Nemzeti Színházban.

  


 


 

2002 júliusában egy hatalmas balesetet szenvedett, amikor háromszor megpördült autójával Aszód és Gödöllő között, majd egy árokban kötött ki. Eltört több bordája, megsérült a tüdeje, és mellkasi sérülésekkel hetekig feküdt  életveszélyes állapotban a kórházban. Kiderült, hogy ittasan vezetett.  

 


 


 

2010-ben az X-faktor műsorvezetőjévé kérték fel. A műsor forgatása közben ismét bebizonyíthatta, hogy milyen ügyesen tud esni, mivel a felvételen leesett az emelvényről. Később a műsort is elbukta, mivel néhány hónap múlva balesetet okozott Budapest és Fót között. Ittasan ütközött, amiben megsérült egy idős férfi. A színész végül 10 hónap letöltendő börtönbüntetést kapott, amelyből öt hónap után jó magaviselet miatt szabadulhatott.   

 


 


 

Több, mint száz filmben és színházi szerepben láthattuk őt eddig az elmúlt 27 évben. Emellett olyan világhírű színésznek adta és adja hangját rendszeresen, mint Matt Damon, Daniel Craig, Johnny Depp, Hugh Grant, Mark Wahlberg, Brad Pitt, Heath Ledger. Kedvencei mégsem ők, hanem Woody Harrelson. 

 


 


 

Stohl Andrásnak két lánya született első feleségétől, akitől 2004-ben vált el.

 


 


 

Tavaly decemberig új párjával, Ancsikával élt együtt, akitől szintén két gyereke született. A pletykák szerint most ismét rátalált a szerelem.      

 


 


 

A 30. szülinapjára még meglepetéspartit rendeztek neki. A 40. szervezésében már ő is részt vett, most pedig ő hívja meg hétvégén egy hatalmas bulira barátait. Buci azt mondja, ezek után szeretne egy kicsit hátradőlni, és több időt foglalkozni a gyerekeivel.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930