Korda Filmstúdió - Action! Kása Tímea ... 7.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Korda Filmstúdió - Action! Kása Tímea ... 7.
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2017/02/24 18:15

Korda Filmstúdió - Action! Kása Tímea ... 7.A Korda Filmpark 20.000 négyzetméteres kültéri díszletében megnézhettük, milyen volt a Szent-Péter bazilika bejárata, kertje, vagy éppen Róma, Milánó, Velence utcái, sikátorai az 1490-es években. Ahol Jeremy Irons Rodrigo Borgia bőrébe bújva - VI. Sándor pápa- játszott a The Borgias sorozatban.
A stúdiókat és a külső helyszíneket bemutatta Kása Tímea, színésznő. Bepillantottunk a filmstúdió kulisszái mögé, megismerkedtünk a filmgyártás világával. Az etyeki Korda Stúdió látogatóközpontjában, a Korda Filmparkban erre bárkinek lehetősége nyílik.
A látogatóközpont egy kiállítócsarnokból, étteremből és két látványos kültéri díszletből áll. A kiállítócsarnokban kap helyet az emlékkiállítás, ami a stúdió névadója, Sir Alexander Korda és testvérei kalandos életútját, lenyűgöző filmes karrierjét mutatja be.
Az interaktív kiállításon bepillantást engednek a filmkészítés rejtelmeibe, bemutatják a filmgyártás különböző állomásait. A stúdiótúrán a látogatók megtekinthetik a stúdió területén található két kültéri díszlet, a New York utca díszletét és a középkori díszletvárost …
Mottó: „Nem elég, ha magyar vagy, tehetségesnek is kell lenned!” George Cukor
A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ), a Korda Filmstúdió és a Filmközpont vendégei voltunk.
Vendéglátóink: dr. Kakuk Andrea, ügyvezető, Bauer Barbara, ügyvezető, Daniel Kresmery, produkciós vezető, Liptay Gabriella MTÜ kommunikációs igazgató.
Készítette: Krónika Videómagazin. Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Közéleti Gazdasági Krónika.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031