Magánéletében is egyenesbe került Osvárt AndreaVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Magánéletében is egyenesbe került Osvárt Andrea
Forrás: RTL Klub, 2017/01/21 19:30

Magánéletében is egyenesbe került Osvárt AndreaForgatások a világ minden részén. Rengeteg premier Los Angelestől Rómán keresztül Budapestig. És megszámlálhatatlan fotózás és interjú külföldön és itthon egyaránt. - Nem is olyan régen csak és kizárólag erről szólt Osvárt Andrea élete. Mérhetetlen mennyiséget dolgozott, képtelen volt lazítani. Most, hogy párra talált, végre a magánélete is egyenesbe került.
Brad Pitt és Robert Redford oldaláról indult, de játszott Clive Owen-nel is, Jeremy Irons-sal és szerepelt Luc Besson sorozatában is. Soha nem szépítette saját helyzetét, mindig őszintén elmondta, hogy a sikerekért nagy árat fizetett.


 


2013-ban visszaköltözött Magyarországra, és megalapította a saját produceri irodáját. Legújabb „gyermeke” egy film, melyben már, mint producer vett részt. A filmről azt meséli, hogy helyén kell kezelni, nem lehet amerikai produkciókkal, sőt még magyar nagyjátékfilmekkel sem összehasonlítani. Bár 90 perces, de teljesen amatőr fiatalok készítették, játszanak benne, mindenféle állami támogatás nélkül, minimális büdzsével.


 


A premier előtti vetítésre Andit szerelme is elkísérte, aki próbál maga is helyt állni a rivaldafényben. Szerencsés találkozás az övék, ugyanis Roberto Nápolyban nőtt fel, az édesanyja viszont magyar.


 


Fél éve vannak együtt, Andi pedig megpróbál kevesebbet dolgozni, bár a Vakfolt körüli teendők, plusz egy olasz sorozat, amit jelenleg forgat, sokszor elszólítják Budapestről.


 


Andi egyre kevesebbet vállal, már csak évente 2 filmet forgat. A munka mennyiségét csökkentette a magánélete javára, mert most Robertoval való kapcsolata a legfontosabb. Végre van egy stabil bázisa, ahol fizikailag is jelen van, és egy kapcsolata, amiben boldog. A castingok és nemzetközi forgatások pedig várhatnak, most nem ér rájuk. 

A teljes adást megnézhetik az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930