MSZP | A Fidesz csak a saját családjainak teremtett jólétetVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:MSZP | A Fidesz csak a saját családjainak teremtett jólétet
Forrás: MSZP, 2017/01/11 15:30

MSZP | A Fidesz csak a saját családjainak teremtett jólétetA Fidesz az elmúlt hat évben a szakadék szélére vezette a magyar családokat, és most cinikusan azt mondják: mindenki léphet egyet előre. Orbánék csak saját maguknak teremtettek jólétet: az Orbán családnak, a Rogán családnak, a Lázár családnak, vagyis az urizáló fideszes elit családjainak, akik helikopterről nézik, hogyan zuhan bele Magyarország a szegénységbe.
A fideszes hazugságokkal szemben a valóság az, hogy az egyszülős családok csaknem kétharmada él szegénységben. A Fidesz-KDNP kormányzása alatt több mint 50%-kal nőtt a dolgozói szegénység, a 7 év alatti gyermekek, több mint 40%-a él nélkülözésben, Magyarország pedig a legfrissebb felmérések szerint Európa második legszegényebb országa lett.
A Fidesz büszke a családi adókedvezményre, de az igazság az, hogy ennél sokkal több az, amit elvesznek. Tavaly a szociális és családtámogatásokra az év első 11 hónapban 4,6%-kal kevesebbet költött a Fidesz, mint az előző év azonos időszakában. A családok támogatására fordított összeg 1,4%-kal volt kevesebb az egy évvel korábbinál. Ráadásul 2016 végén több tízmilliárd forintot vettek el a szociális területtől, a családok támogatásától.
A Fidesz szerint jó az, hogy hat és fél év alatt egyetlen fillért sem emelkedett sem a családi pótlék, sem az anyasági támogatás, sem a gyermekgondozási segély, sem pedig a gyermeknevelési támogatás.
Maga Varga Mihály jelentette be nemrég, hogy több mint 1000 milliárd forint hitelt akarnak ebben az évben felvenni. Az urizáló fideszes elit ezzel még jobban eladósítja a magyar családokat, hiszen nekik kell ezt az adósságot kifizetni a kamatokkal együtt.
Magyarország nem erősödik, hanem adósodik, és fuldoklik a kormányzati korrupcióban.
Az MSZP szerint nem csak dolgoztatni kell az embereket, de meg is kell őket fizetni!
Ezért fogjuk 2018 után bevezetni a magyar családok biztos megélhetésének 4 pontját:
Legalább nettó 100 ezer forint lesz a minimálbér, csökkennek a munkaadókat terhelő járulékok.
Visszaáll a régi nyugdíjszámítás, amely szerint a nyugdíjasoknak legalább dupla nyugdíjemelés jár!
Mivel a gáz és a villany ára az elmúlt két év alatt a felére csökkent, ezek ára is olcsóbb lesz. Senki nem fizethet többet az energiáért, mint amennyibe az valóban kerül!
Minden alapvető élelmiszernek csökkenni fog az áfája!
Mindezt azért tesszük, mert számunkra a magyar családok megélhetése a legfontosabb.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930