AJÁNDÉK - Én a sok pénzt nem sajnálom, csak te légy a kicsi páromVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:AJÁNDÉK - Én a sok pénzt nem sajnálom, csak te légy a kicsi párom
Forrás: 444.hu, 2017/01/08 18:15

AJÁNDÉK - Én a sok pénzt nem sajnálom, csak te légy a kicsi páromItt a közösségi dokumentumfilm az Erzsébet-utalvánnyal megajándékozott nyugdíjasokról. „A Kádár-rendszer valahogy többet adott enni az embereknek. Az Orbán Viktor-rendszer is valahogy kezdi összeszedni magát, kezd a népnek adni.”
November 29-én Orbán Viktor bejelentette, hogy minden magyar nyugdíjas 10.000 forintnyi Erzsébet-utalványt kap karácsonyra.
Ennek örömére a BÚÉK és a Magyar csapat - “...még 50 perc…” című filmek alkotói újabb önerőből megvalósuló projektbe kezdtek.
Közösségi film készült Az ajándék címmel, amiben a nyugdíjasoknak járó Erzsébet-utalvány apropóján mutatják be a legidősebb generáció életkörülményeit, hétköznapjait és a közéletről alkotott nézeteit.
A film készítésében bárki részt vehetett, aki felvételt készített az Erzsébet-utalványok kézbesítéséről, elköltéséről és azokról az öregségi nyugdíjasokról, akik részesülnek a rendkívüli támogatásban.
PRODUCEREK: Halász Júlia, Horváth-Szabó Ágnes, Kálmán Mátyás, Kellényi Kata, Muhi András Pires; RENDEZŐK: Bordás Róbert, Ponczók Attila, Breier Ádám, Dér Asia, Halász Júlia, Révész Bálint, Haragonics Sára, Horváth-Szabó Ágnes Nemes Anna, Kécza András, Szakonyi Noémi, Vincze Máté, Szilágyi Fanni, Táborosi András; OPERATŐRÖK: Bordás Róbert, Breier Ádám, Deák Kristóf, Tuza-Ritter Bernadett, Dér Asia, Halász Júlia, Révész Bálint, Haragonics Sára, Horváth-Szabó Ágnes, Nadas Bálint, Nemes Anna, Kécza András, Vincze Máté, Rónai Domonkos, Táborosi András, Domokos Balázs, Bendó Zsuzsanna, Szőke Dániel Bogdán;
GYÁRTÁS: Nadas Bálint; RESEARCH: Bereczki Csilla; VÁGÓG: rőger Nándor, Málnási Eszter, Zubonyai Aliz, Halász Júlia
http://www.444.hu
https://www.facebook.com/444.huAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Március »«
2024 Március
HKSzeCsPSzoV
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031