MSZP | A Fidesznek a bukások és a lebukások éve volt az ideiVideó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:MSZP | A Fidesznek a bukások és a lebukások éve volt az idei
Forrás: MSZP, 2016/12/30 13:00

MSZP | A Fidesznek a bukások és a lebukások éve volt az ideiAz MSZP szerint 2016 a bukások és a lebukások éve volt a Fidesznek és a kormánynak, amely az oktatás területén szenvedte el a "legnagyobb hasraesést".
Kunhalmi Ágnes, a szocialisták országgyűlési képviselője és fővárosi elnöke pénteken Budapesten tartott sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, idén "csúnyán lebuktak helikopterező politikusok, jachtozó Mészáros Lőrincek, közpénzen szeretőt tartó fideszes jegybankelnökök, nemzetközileg körözött bűnözővel kokettáló miniszterelnök" is.
Az ellenzéki politikus a sajtószabadság elleni példátlan támadásnak nevezte a Népszabadság bezárását, az ország szempontjából ugyanakkor az oktatási rendszer színvonalának romlását nevezte a legkárosabbnak.
Kiemelte, a legutóbbi PISA-teszt rossz eredményei bebizonyították, hogy a Fidesz célja az ország elbutítása, holott Magyarországnak az itt élők tudására kellene építenie gazdaságát.
"A rendszerváltás óta először üzeni egy miniszterelnök nyíltan a magyaroknak, hogy az életben való előrelépés kulcsa nem a tudás, hanem a lopás" - fogalmazott a szocialista képviselő.
Kunhalmi Ágnes kérdésre válaszolva kijelentette, az MSZP hivatalos álláspontjához hasonlóan nem ért egyet Medgyessy Péter volt szocialista miniszterelnök azon kijelentésével, hogy a szocialistáknak a Jobbikkal is össze kellene fognia a Fidesz legyőzéséhez.
(MTI)Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930