Az LMP készen kínálja a megoldást! (LMP - Politika)Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Az LMP készen kínálja a megoldást! (LMP - Politika)
Forrás: LMP, 2016/12/13 13:30

Az LMP készen kínálja a megoldást! (LMP - Politika)Ne maradj le a videóinkról, inkább iratkozz fel: http://bit.ly/LMP_feliratkozas
Nem korrekcióra, hanem teljes irányváltásra van szükség. Az LMP szerint a támogatásokat sokkal inkább a hazai kis- és középvállalkozásoknak kell adni. Egy lépésben a létminimum fölé kell emelni a minimálbért, úgy hogy ez a magyar kisvállalkozásoknak ne jelentsen többletköltséget. El kell törölni az igazságtalan és rossz egykulcsos adórendszert és jelentősen emelni kell a közalkalmazottak bérét is. Növelni kell az oktatásra fordított forrásokat, és le kell váltani mindenkit, akinek köze volt az elmúlt évek oktatási reformjaihoz. És végül kell zárni az állami pénzcsapokat, mert ezek a pénzek hiányoznak a magyar vállalkozásoknak, ezek a pénzek hiányoznak az oktatásból és az egészségügyből. Be fogjuk bizonyítani, hogy a korrupció néhány egyszerű törvénnyel jelentősen csökkenthető, csak a politikai akarat hiányzik hozzá – Schmuck Erzsébet az ülésszak utolsó napirend előtti felszólalásában értékelte az elmúlt fél évet, és azt is összefoglalta, mit tenne az LMP.
Kövess minket a facebookon is:
http://www.facebook.com/lehetmas
http://www.facebook.com/schmuckerzsebetAz objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930