Miért esnek ki a csapatok az élő showból?Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Miért esnek ki a csapatok az élő showból?
Forrás: RTL Klub, 2016/11/14 19:46

Miért esnek ki a csapatok az élő showból?ByAlexet sokkolta, hogy újabb csapatát veszítette el az X-Faktorban. Így most ő az a mentor, akinek a harmadik élő showra egyetlen még talpon lévő versenyzőjével, bandájával csodát kell tenni, hogy ezer százalékig továbbjuthassanak. Szombaton minden a szerelemről szólt a műsorban!
A szombati show egy Leonard Cohen dallal indult, így állítva emléket az egy hete elhunyt művésznek. Istenes Bence újból rendhagyó módon érkezett meg a színpadra, de az X-Faktor Facebook oldalán, az adás előtti órákban a legtöbben, a műsorvezető újabb trollkodásáról beszéltek, amit azóta több, mint 200 ezren néztek meg. 

 „A szeretet él”. Gáspár Laci slágere volt a mottója a szombati show-nak, így a 10 döntős az érzelmes oldalát mutathatta meg a közönségnek. 


 


 

Az rtl24 applikációban gyakran rendeznek szavazásokat, különböző kérdésekről, múlt héten például arról döntöttek a nézők, hogy melyik kategória énekórájáról jelentkezzen be Dóri. A szombati adás közben zárták le a szavazást, amelynek eredményeképpen, a Lányok kategóriájának énekórájáról lesz ezen a héten élő Facebook bejelentkezés. 

Szombaton végül Vincze Aliz Liza folytathatta az X-Faktort. A 8 döntős közül most szombat este utoljára, további két versenyző távozik majd.

 

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

Kapcsolódó videók
megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930