Fitness Kitchen - Erdei Zsolt - Madár, Palágyi Eszter, Driszku István ... 1.Videó: Hírek, hírvideók, aktuális események, politika, belföld és külföld:Fitness Kitchen - Erdei Zsolt - Madár, Palágyi Eszter, Driszku István ... 1.
Forrás: Közéleti Gazdasági Krónika, 2016/10/28 15:15

Fitness Kitchen - Erdei Zsolt - Madár, Palágyi Eszter, Driszku István ... 1.A Fitness Kitchent azért alkották, hogy egészségesebben, fittebben éljünk, hogy tisztábban étkezzünk és könnyebben elérjük az edzések során kitűzött céljainkat.
A Fitness Kitchen két megálmodója: Palágyi Eszter, aki Michelin-csillagos séf a Costes Étteremben és Erdei Zsolt (Madár) világbajnok bokszoló. A gasztronómiában és sportban szerzett tudásunkat, tapasztalatainkat összerakva született meg a Fitness Kitchen.
Fitness ebéd és vacsora boxokat alkotnak, melyeket profi séfek készítenek dietetikusok és sportolók közreműködésével a Costes Michelin-csillagos séfjének irányításával. A termékek megfelelnek a Paleo étkezés szabályainak, laktóz- és gluténmentesek, nem tartalmaznak mesterséges adalékanyagokat, cukorból csak olyat, melyet a szervezet 100%-ban hasznosít.
Megtudtuk az ételek nagy része sous vide technológiával készül, amely az utóbbi évek egyik legnagyobb hatású és leginnovatívabb konyhatechnológiai eljárása. A húsoknak és zöldségeknek sokkal magasabb a tápanyagtartalma, mint a hagyományos hőkezeléssel készült ételeknél, hiszen alacsony hőmérsékleten, lassan készülnek. A felhasználás előtt már csak rá kell pirítani kicsit a serpenyőben, és korábban nem ismert szaftosságot, ízvilágot, omlósságot tapasztalunk.
Külön interjút készítettünk Driszku István, személyi edzővel, a Fitness Kitchen szakmai vezetőjével.
Az ételeket hűtve szállítják közvetlenül a vásárlóik címére vagy megvásárolhatóak személyesen NON-STOP a budapesti Gilda Max edzőtermekben kihelyezett hűtőkből és bármikor frissen elkészíthetőek néhány perc alatt.
Hetente változik a kínálat, A menü összeállítását Palágyi Eszter a Costes Michelin-csillagos séfje és a Fitness Kitchen egyik alapítója valamint Erdei Zsolt – Madár, Világbajnok sportoló a Fitness Kitchen egyik alapítója végzi. Zsolt kiváló „alkotó eleme’ a projektnek, hiszen profi karrierje során orvosokkal, dietetikusokkal dolgozott együtt, hiszen versenyzőként mindig fontos volt számára a megfelelő táplálkozás.
Aktuális heti ételek: 10.21-től – 10.28-ig. Szarvascomb gluténmentes zsemlegombóccal, Paradicsomos pulyka húsgolyók cukkínis rizzsel, Rizstejes pulykamell raguleves, Csirkés cézár saláta laktózmentes sajttal, Mandulalisztes ét csokis brownie gyümölcs raguval.
A Gilda Max 2016-ban elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat, melyet a Parlamentben vehetett át Kovács Krisztina és Turós György, melyet természetesen rögzítettünk.
Készítette: Krónika Videómagazin: Szöveg: Szabados Julianna. Megjelenik: Közéleti Gazdasági Krónika.Az objektív tájékozódás érdekében javasoljuk, hogy a híreknek / eseményeknek több külön forrásnál is nézz utána!

megjelölt videóidA videók előnézeti képének jobb alsó sarkában megjelenő gombbal tudsz videót hozzáadni a listádhoz. Ezek a videók mindaddig látszódni fognak itt jobb oldalt, amíg meg nem nézed őket.
jelenleg nincs videó a listádban
Napi bontás - 2024 Április »«
2024 Április
HKSzeCsPSzoV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930